Силиконката Кристин

Силиконовата фурия Кристин Каменова върти бурна любов с много известен бургаски предприемач, пише Флагман.бг. Двамата се запознали при една от честите визити на бургазлията в столицата. Бизнесменът от морския град разполагал със завидни финансови възможности. Натрупал състояние от строителство, държал и няколко хотела по Южното Черноморие.

 

 

БЛИЦ припомня, че скандалната моделка нашумя с признанието, че е теглила потребителски кредит от 20 000 лв., които инвестира в силиконови импланти и екскурзия в Дубай. В арабската столица красивата блондинка се залюби с ливанския ММА боец Мохамед. Той й предложил брак едва 20 дни след запознанството им. Красавицата би шута на ММА боеца Мохамед Кристин обаче решила да скъса с мускулестия мачо, след като отказал да я подкрепи при гостуването й в „Часът на Милен Цветков".

 

 

Сексбомбата вдигнала луд скандал на ливанеца и развалила годежа си с него. Красавицата не останала дълго сама и малко след това се хвърлила в обятията на бизнесмена от Бургас, чието име ще запазим в тайна.

 

 

Провокативната блондинка съвсем скоро ще грейне в нов уеб сериал Близки до бургазлията разкриха, че той бил лудо влюбен в силиконката и почти се преместил да живее в София след запознанството им.

 

 

Той дори бил готов да ръководи бизнеса си от столицата заради ангажиментите на Кристин. Красавицата се готви за снимки на нов уеб сериал, който съвсем скоро ще взриви мрежата. Кристин явно е впечатлила влиятелния бизнесмен със силиконовите прелести, за които изтегли потребителски кредит

Станете почитател на Класа