Обява: Продавам носено бельо

Жена продава бельо. Дотук нищо особено. В края на краищата всеки от нас носи бельо и е естествено то да се продава и купува. Обикновено обаче бельото, което купуваме, е чисто. В смисъл - неизползвано. И въпреки че е неизползвано, преди да го облечем, ние го перем. Това е обикновено. В случая обаче... "Здравейте, потресена съм от това, което се предлага в сайта за безплатни обяви OLX.bg. Тази отвратителна обява излезе на главната страница на сайта, който може би посещават и непълнолетни." Това пише читателка на TrafficNews.bg, истински възмутена от въпросната обява. Впрочем ето я и нея: Та става дума за бельо.

 

 

Само че... "малко използвано", като в оня виц. За онези, които не са "сериозни" хора и се чудят за какво става "на въпрос", ще уточним: става въпрос за онова нещо, на което се приписват свръхестествени свойства и което се нарича фетиш. Ако досега сте си мислили, че фетишът е приоритет на африканските племена, е, лъжете се - както стана ясно от една бърза проверка из интернет пространството, той си се шири надлъж и нашир по нашите географски ширини, и то вихрено. И не, не става дума за ония простосмъртни фетиши: кръв, кости и пера. Става дума за типичните атрибути на т.нар. сексуален фетишизъм - мръсни гащи, чорапи и пр. употребявано бельо с "неустоим" аромат...

 

 

Няма да навлизаме пространно в биомедицинския термин "парафилия", използван в психиатрията, сексологията и психологията, за да означи сексуалната възбуда, фантазии и поведение. Само ще вметнем, че те се постигат чрез неадекватни обекти, ситуации или индивиди. Защото хората с парафилни сексуални влечения разчитат изключително на тези неадекватни обекти, за да постигат сексуална възбуда и удовлетворение. И няма да влизаме в дискусия това "само" атипични сексуални практики ли са, представляват ли те диагноза на психично разстройство сами по себе си, или не. Но ще си позволя лично мнение - колкото и то да е различно от това на Американската асоциация по психиатрия.

 

Това определено е ОТКЛОНЕНИЕ, както впрочем личи и от самата дума "парафилия". Отклонение, което е не само гнусно, отблъскващо, извратено, грозно, срамно и долнопробно, но може да бъде и опасно. В буквалния смисъл на думата. Как ли? Преди години пловдивски перверзник си избра за обект на сексуална възбуда бельото от терасата ми. Поради което я посети многократно, катерейки се по стената като паяк. Представете си шока, който преживяхме вкъщи, от това, че някой влиза в дома ни, за да задигне... гащите ни. По-късно разбрахме от полицията, че въпросният фетишист е събрал в скривалището си на един таван над 100 дамски прашки, повечето от които... сини. Нямате представа колко омерзително е да знаеш, че някой перверзник се е докосвал до нещо толкова лично твое като бельото ти!

 

Така се случваше в ония години, когато сайтовете за безплатни обяви в интернет не бяха набрали скорост. Сега е различно. Отваряш един от многото подобни сайтове и четеш: "Предлагам носено от мен бельо. Силно ароматно бельо лично от мен! Прашки, чорапи носени 3 дни - 15 лв. Чорапогащник, носен 3дни - 25 лв. Сутиени, носени 10 дни - 20 лв. Всяко бельо може да бъде напишкано +5 лв. Мастурбиране с бельото +5 лв. Не изпращам снимки и не показвам нищо предварително!" "Купувам носено мръсно женско бельо - прашки бикини и т.н. Само от добре изглеждащи жени, за предпочитане да са млади. Само лично предаване и моля само за сериозни предложения, без проститутки. Гарантирана дискретност.

 

Плащам 30 лв. за бр. първоначално, при интерес може да говорим и за по-висока цена. за контакт пишете на съобщение -л. с." "Здравейте, скъпи господа! Цена за брой (прашки, боксерки или бикини) - 15 лв., носени обувки - 40 лв., сутиени - 20 лв., бодита - 25 лв., ако търсите нещо определено ме попитайте. Нещата ми са носени по 3 дни, ако желаете мога да мастурбирам с тях, да ги напишкам... можете да уточните своите желания по Viber. Изпращам по Еконт, доставката е 1 раб. ден. Продавам бельо, а не п**ката си, така че не ме занимавайте с мераците си!

 

Моля, НЕ МЕ БЕЗПОКОЙТЕ ПО ТЕЛ, имам малко бебе и просто ми е невъзможно да ви вдигам." "Продавам носено от мен - жена на 29 години, на 100% секси бельо. Изброявам: Дамски прашки - много видове и цветове или по желание на купувача. Сутиени - цвят по желание на купувача. Мрежести чорапи до бедрото или до коляното. Бикини, жартиер, чорапки до кокалчето или други по желание на купувача! Цените се договарят според бельото и колко време е носено! Неустоим аромат, бельото е носено по 3-4 дни и е умирисано много хубаво! По желание може да пишкам и мастурбирам върху бельото! Изпращам в цялата страна по Еконт в дискретна опаковка с наложен платеж!"

Станете почитател на Класа