Най-красивите деца на света

Преди десет години модния бизнес бе буквално взривен от снимките на четиригодишната французойка Тилан Блондо. Малката бе наречена най-красивото момиченце на света. Оттогава медиите буквално обявиха лов за деца, които привличат вниманието си със своята външност. Това са пет момиченца, които днес вече са пораснали.

 

Анастасия Безрукова

 

 

Родителите на Анастасия Безрукова нямат отношение към шоу-бизнеса. Баща й е юрист, а майка й - предприемач. Момиченцето попада в модния бизнес, след като нейна снимка е забелязана от организатор на млади таланти. Тогава той съветва да заведат 8-годишното момиченце в модна агенция. Съвсем скоро тя се превръща в звезда. На десет години вече Анастасия е сред най-търсените модели в Европа. За своята кариера тя успява да стане лице на известни марки като Armani, Benetton, Liu Jo, Moschino, Pinko, появява се на корицата на Vogue Bambini и се снима в известни филми.

 

Ланея Грейс

 

 

13-годишната Ланея Грейс от ранно детство рекламира различни марки, сред които Guess и H&M. Когато е още съвсем мъничка, родителите й пращат нейни снимки в агенция Ford и тя подписва веднага договор с красивото дете. След няколко месеца участва в рекламната кампания на Macy's, а през 2013 година се снима в клипа на известния шведски диджей Avicii.

Кристина Пименова

 

 

Бащата на Кристина е бившият руски футболист Руслан Пименов, а майка й Гликерия - бивш модел. Именно благодарение на майка си момиченцето участва в реклама едва на три години. Когато става на девет, американското списание Women Daily Magazine определя Кристина за "най-красивото момиченце на света". Сега тя е на 12 години и вече е успяла да работи с марки като Prada, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi.

 

Тилан Блондо

 

 

На четири години Тилан Блондо също е наричана най-красивото дете на света. Оттогава тя непрекъснато участва в модни ревюта и фотосесии. На десет детето се появява на корицата на Vogue и влиза в образа на възрастна, фатална жена. Снимките предизвикват вълна от негодувание, а редакторите на списанието са обвинени в развращаване на малолетни. През кариерата си Тилан Блондо работи с модни корифеи като Dolce & Gabbana, L'Oreal Paris, Michael Kors

 

Макензи Фой

 

 

На четири годинки момиченцето, родено в Лос Анджелис, вече е популярно сред дизайнерите на Polo Ralph Lauren и Guess Kids. Детето става световно известно след ролята си във втората част на филма "Здрач". Детето влиза в роялята на дъщерята на вампирите Едуард и Бела. С годините интересът към нея расте и на 17 тя се снима в "Интерстелар".

Станете почитател на Класа