Сузанита не спира да позори Орхан Мурад!

Жадната за слава Сузанита и скандалният й нрав изглежда няма да донесат нищо хубаво на родителите й – Шенай и Орхан Мурад. Съвсем скоро двамата няма да смеят да си покажат главите навън от срам, сочат прогнозите, пише Хот Арена. 15-годишното момиче вбесява малки и големи с евтиния си имидж, който пръска в социалните мрежи. Сузи Мурад показва поведение на леко момиче, а поради популярността й ще ни се наложи да проследим публично порастването й.

 

 

В края на лятото, когато девойката се прочу, баща й Орхан се показа в няколко интервюта, в които изтъкна, че невръстното му момиченце не е това, което виждаме в клипа „Луцифер и Буда". Изкара малката като дете с морал, което дори няма и една татуировка. В момента Сузан Мурад се е нашарила яката и откакто е известна, е направила повече бройки отколкото баба си и майка си, взети заедно, за целия им живот.

 

 

Покрай Нова година наричаше татуиран младеж „моето всичко", а от една седмица е вече с нов юнак, с когото са си татуирали ръцете с първата буква от малките им имена и вече се наричат „my love" един друг. Съдейки по разкрепостеното поведение на Сузи и видът на гаджетата й, едва ли е останал балък, който да вярва, че малолетното момиче има само платонически отношения с многото мъже, преминаващи за по седмица през живота й.

Станете почитател на Класа