На сексапилната Вики й се случи нещо .....

Вики Перез била красива и успешна, но ден след ден започнала да се променя до неузнаваемост. Заради сериозна болест манекенката започнала да дебелее, независимо, че всеки ден ходила да тренира във фитнеса. Лекарите я диагностицирали с тумор на мозъка.

 

 

Преди напълняването Вики печелила дори фитнес състезания. "Изпаднах в шок, когато забелязах, че лицето ми е отекло, а краката и ръцете ми отичаха - все едно задържам вода", спомня си Вики. "Накрая се стигна до там, че трябваше да нося мъжки обувки, дрехите ми омаляха, започнах да се срамувам да излизам от къщи", разказва още тя.

 

За първи път забелязала, че напълнява, когато тежала 59 килограма. Малко по-късно на ръката й се появил обрив. "Мислех си, че е алергия, но на другия ден вече не можех да дишам", спомня си Вики. Лекарите я закарали в болницата с анафилактичен шок. После за една година качила над 19 килограма.

 

 

Лекарите не знаели какво й има, но след серия тестове я диагностицирали със Синдром на Кушинг, заради който се стига до звишени нива на кортизона в тялото. Накрая установили и, че има тумор в мозъка.

 

 

"Не знаех какъв точно тумор имам, мислех си, че ще умра", признава Вики. Лекарите й обещали, че ще живее.

 

 

Вики се оперирала и веднага усетила промяната. "Два дни след операцията краката ми бяха отново нормални без отоци. Възстановяването беше тежко, трябваше отново да се уча да ходя", разказва тя. В момента е успяла да свали повече от половината натрупани килограми и вярва, че отново ще заживее нормално.

Станете почитател на Класа