Колко ще струват новите лимузини на Путин на свободния пазар

Автомобилите от проекта „Кортеж" ще се появят в свободна продажба от 2019 година. Това съобщи министърът на промишлеността и търговията на Русия Денис Мантуров в рамките на Гайдаровскя форум. Освен това, неговото ведомство разчита на доставки за Федералната служба за охрана в размер до 70 автомобила за първите лица на държавата още тази година.

 

Дизайн правительственного минивэна из проекта Кортеж. Архивное фото

 

 

Автомобили из проекта

 

„С отчитането на пускането на джипа, до края на тази година ние трябва да приключим разработването и изпитанията и през следващата година да започнем производството и серийните доставки", каза министърът. Дизайн правительственного минивэна из проекта Кортеж.

 

 

 

Автомобилите от проекта „Кортеж” – представителна лимузина за руския президент,

 

Архивное фото От следващата година всеки, който поиска, ще може да се сдобие с всяка една модификация на автомобила, включително „лукс" и бронирана, няма да има никакви ограничения върху продажбите, каза още министърът.

 

 

 

Новата руска лимузина на Путин е готова

 

На свободния пазар колата ще струва между шест и седем милиона рубли (около 125 000 долара). Проектът „Кортеж" предвижда създаването на семейство автомобили – лимузина, седан и миниван, на базата на единна модулна платформа за първите лица на държавата.

Станете почитател на Класа