Попитаха Шарън Стоун за секс издевателствата

Актрисата Шарън Стоун се засмя на въпроса дали е била обект на сексуален тормоз. В разговор с кореспондент на CBS, Лий Коуен, тя говори за живота през последните години, пренасрочен инсулт и известна сцена от филма "Basic Instinct". Наскоро актрисата присъства на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус", където, както и повечето от колегите си, бе облечена в черно като знак за солидарност към жертвите на насилие. Коуен попита дали е направила неприлични предложения по време на работа в Холивуд.

 

 

"Била съм в този бизнес в продължение на 40 години, може ли да си представите какво беше, когато започнах кариера преди 40 години с тази външност? Аз видях всичко", каза Стоун. Напоследък на Запад избухнаха много скандали, свързани с изнасилвания или сексуален тормоз.

 

Шарън Стоун в поза „Първичен инстинкт“ 25 години по-късно. Как ви се струва?

 

В техния център бяха добре познати политици и фигури на шоубизнеса и филмовата индустрия. Един от най-силните беше скандалът около филмовия продуцент Харви Уайнстййн, обвинен в тормоз десетки жени, включително актрисите Анджелина Джоли, Ашли Джъд и Гуинет Полтроу.

Станете почитател на Класа