Порнозвездата, научила китайския народ на секс

34-годишната порно звезда Сора Аои разкри, че се е сгодила за японската музикална звезда DJ Non. Новината избухна в Китай, защото тя изигра значителна роля в живота на цяло поколение млади интернет потребители в страната, пише DailyStar. В рамките на 48 часа след публикуването на снимката годежния й пръстен в Weibo (китайската версия на Twitter), публикацията получи 170 000 коментара и 830 000 харесвания.

 

 

Един фен написа: "Израснахме с филмите ви и ще ви подкрепим както винаги." Друг каза: "Вие винаги ще бъдете моята богиня ... Желая ви щастие."

 

 

Сора започва кариерата си в порното в началото на 2000-те и играе в около 90 филма за възрастни. Въпреки че порнографията е незаконна в Китай, това не й пречи да стане звезда. 27-годишен китаец каза пред BBC при условие на анонимност:

 

 

"За много китайци, които не могат да получат подходящо сексуално образование в юношеството си, Сора беше учител." Той използвал незаконни начини да гледа и споделя порно с участието на Сора, използвайки MP4 устройства с приятели, когато бил в училище. С развитието на технологията те се насочили към стрийминг уеб сайтове, за да гледат порно.

Станете почитател на Класа