Прелестна руска певица продължава да излага на показ голата си снага в мрежата

Наталя Чистякова-Ионова, както и повечето ѝ колеги, се наслаждава на зимната си отпуска. Певицата е решила да замине по-далеч от студена Русия и да събере слънчеви лъчи на плаж в Азия.

 

 

За да си отпочинат душа и тяло, а също и да се съберат нови творчески сили, Глюкоза реши да посети Индия, където да се зареди с нови емоции. Наталя сподели своите впечатления с преданите ѝ почитатели, а също показа и редица откровени снимки. От снимките става ясно, че 31-годишната майка на две деца е в прекрасна форма. Може би тайната се крие в Индия? А може би Глюкоза просто внимателно следи за здравето си.

 

 

Не случайно тя е сочена за една от най-стилните жени в руския шоу бизнес. Наталя не се притеснява да излага на показ своето разкошно тяло в Инстаграм, затова 1.6 милиона последователи винаги има за какво да говорят. Често певицата споделя в мрежата и свои мисли. Например тя не забрави да попита своите почитатели какво те мислят за Индия. Глюкоза сподели и добрите си впечатления и каза, че тамошната природа я радва с добро настроение и усещането за щастие.

 

 

Положителните емоции, сякаш, тласкат Наталя и към философски мисли: "Какво е щастието: крайна спирка или само пътешествие? За мен - второто, затова е безсмислено да се върви към целта, без да се получава удоволствие". Някои нейни фенове я посъветваха да бъде по-скромна, но по традиция Глюкоза игнорира забележките.

 

Станете почитател на Класа