Иде секс революция

Фирмата "Real Doll", която създаде женски секс робот, който реагира на допир, говори и получава оргазъм, започва разработването на нова серия мъжки секс роботи. Те ще притежават всички части от мъжкия организъм и ще бъдат на батерии, които собствениците или собственичките ще могат да зареждат.

 

 

Роботите ще могат да изпълняват команди и освен секс, ще могат да осигуряват на дамите разговор и обратна връзка. Също така, ще могат да се движат и да носят притежателките си на ръце.

 

Според учени, след време те ще могат да се включват и в домакинската работа. Притеснението на доктор Кати О'Нийл от Харвард обаче е, че в бъдеще жените могат да предпочетат да избягват връзките с мъже, за сметка на хуманоидните роботи.

 

В момента на пазара доминират женските роботи, като цената им достига 15 000 долара. Компанията, която започна разработката на хуманоидния робот за жени беше обвинена, че се грижи само за клиентите мъже. Доктор О'Нийл освен притесненията си, намира и позитивна страна на разработката. А именно, че може би хората ще започнем да се държим по-внимателно по между си.

Станете почитател на Класа