В кралското семейство изгря нова звезда!

Докато всички се занимават с третата бременност на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, годежа на принц Хари и Меган Маркъл и подготовката на предстоящото тържество, в кралското семейство незабелязано изгря нова звезда.

 

Запознайте се с 22-годишната принцеса Амелия Уиндзор - внучка на първия братовчед на кралица Елизабет Втора-принц Едуард, херцог на Кент.

 

Едно от популярните списания на Острова нарече младата дама „най-красивата представителка на британското кралско семейство". Говори се, че тя може да засенчи дори Кейт Мидълтън.

 

 

 

 

Амелия е следвала в едно от най-престижните висши учебни заведения в света – Университета в Единбург, където е изучавала няколко чужди езика. Неин кумир не е нито кралица Елизабет Втора, нито дори Кейт Мидълтън, а леля й лейди Габриела Уиндзор.

 

 

 

Следвайки стъпките й, Амелия дори обмисля да се пробва като журналистка, все пак нейната родственица е доста преуспяла в тази професия. Въпреки че всички й предричат бляскава кариера като модел. За своите 22 години тя вече е успяла да се снима за популярното списание Tatler, участвала е в ревю на Dolce & Gabbana, дори има подписан договор със Storm model agency – агенцията, която работи с най-известните модели.

 

 

 

За никого не е изненада, че красивата принцеса обожава шопинга.

 

 

Тя няма нищо против да свърже живота си с модната индустрия и мечтае да изучи всичко, което касае този бизнес.

 

 

От всички свои роднини Амелия обича най-много принц Чарлз, когото нарича „най-добрият чичо на света".

 

 

Често може да бъде забелязана на благотворителни събития и балове на дебютантки, където се събират всички аристократи. Между другото, официалното й представяне се състоя точно на подобен бал преди 4 години.

 

 

 

Въпреки знатния си произход, младото момиче живее като обикновен човек. Обича да се разхожда с приятели и да пътува. Тя е единственият представител на кралското семейство, който лично води профила си в Инстаграм.

 

 

 

Красивата принцеса има и пороци. Папараци неведнъж са я заснемали на купони, където пие и пуши.

 

 

 

Амелия е 36-ият претендент за престола, така че едва ли ще й се наложи да разчита на него. Интересно е все пак да разберем с какво ще се занимава младата дама в бъдеще – с журналистика или с мода.

Станете почитател на Класа