Дневен хороскоп 30 декември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаква ви ден, в който може да разрешите миналите проблеми без много суета. Справянето с трудностите във финансите е възможно, ако действате сами, но без да инвестирате. Щастлив ден за тези, които са се заели с ремонт на кола или апартамент. Вечерта, ще се примирите с човек, с когото отдавна сте били скарани.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Трябва да станете по-общителни, за да намерите съюзници и нови приятели. Без да се съмнявате, се захванете с нови и мащабни проекти, тогава успехът ще бъде на ваша страна. Романтичните запознанства, на необвързаните, няма да станат съдбоносни, но ще донесат много положителни и вдъхновяващи моменти. Вечерта може да се отпуснете сред природата или в кръга на семейството.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Очаква ви един продуктивен ден, когато ще може да извлечете полза от вашите таланти. Ще откриете толкова много необичайни и ярки неща в себе си, че сами ще се изненадате. Възможни са новини, свързани с роднини, но те няма да ви разстроят. Ситуацията с парите, може да стане критична, ако не сте платили сметките си или сте взели голям заем от банка.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очаква ви добър ден, но състоянието на здравето ви, няма да бъде на ниво. Възможна е лека простуда или умора след работа. Опитайте се, да укрепите имунитета си с народни средства, а също и да се загреете. Вечерта, ще ви върнат някаква важна вещ или документ, който ще реши много проблеми.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Не ви очакват големи успехи и постижения, но също така и проблеми не се очертават. Ако дадете предимство на дисциплината, тогава ще спечелите. Възможно е, неочаквано да ви поканят на семинар или изпратят в командировка. Със старите си приятели, може да се срещнете след работа, да отидете на кафе или бар.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви, приятна новина свързана с парите или кариерата. За да избегнете конфликти с близките, ще имате нужда от спартанско търпение и мъдър подход. Оригиналността в работата, ще ви позволи значителен напредък. От равновесие, може да ви изкара възрастен роднина, но се опитайте да не падате духом.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Препоръчително е, да бъдете снизходителни към онези хора, които са направили много за вас. Физическото ви състояние не е добро, затова укрепете имунната си система. Компромисно решение, по отношение на любим човек, няма да се получи веднага. Ще отнеме време да забравите и простите всичко. Вечерта е подходяща за интелектуални игри и релаксация.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Ще трябва да решавате практически въпроси, както и да се заемете с домакинска работа или ремонт. В навечерието на празниците, поставете в ред всичко, което е в хаос. Не е необходимо да налагате табута върху това, което е станало тенденциозно. В личния ви живот, всичко ще се подобри, ако не пречите сами на топлите и надеждни отношения.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Препоръчително е, да се заемете с ежедневните си дела, така че нищо да не остане без внимание. Реалистично преценявайте ситуацията с парите, в която сами сте влезли. Не трябва да се отказвате от пътуване, но трябва добре да подберете транспорта. Напрегнати моменти, очакват семейните.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Трябва да гледате на нещата реално, вместо да витаете в облаците. Вашето романтично настроение, може да бъде разбрано, но за известно време, оставете любовта и се заемете с работа. Много неща могат да бъдат постигнати, ако не се подавате на мързел и завист. Вечерта, ще трябва да защитите интересите си в семейството. Има шанс да излезете победител.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Възможни са, не големи разногласия в отношенията с колеги и приятели. Понякога включвайте интуицията си, за да не допуснете грешка и обидите достойни хора. Не се опитвайте да експериментирате с парите, в противен случай преди новата година, ще останете без тях. Необвързаните, ги чака романтична среща, спомените от която, ще останат за дълго време.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Ще може да напреднете толкова рязко в кариерата си, че незабавно ще укрепите позициите си в по-висшите кръгове. Основното нещо е, не забравяйте за вашите преки задължения, докато се къпете в лъчите на славата. За решаването на лични проблеми, намерете друго време. Сега трябва спешно да се справите с подреждането на дома, дребни ремонти и купуване на подаръци.

Станете почитател на Класа