Дневен хороскоп 29 декември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаква ви плодотворен ден, когато спокойно, ще може да се подготвяте за Новогодишния празник. Основното е да планирате всичко предварително и да го обмислите. Хармонично и равномерно, ще се развиват отношенията в семейството, но за здравето на децата все пак, ще се притеснявате. Задължително, трябва да се обадите на с роднините си или да ги посетете вечерта.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Ясно ще планирате делата си, но няма да може да ги свършите до края на месеца. Причината е очевидна – ще бъдете заети с подготовката за Нова година. В работата, работете с хора, които мислят като вас, а не с такива, които градят интриги и завиждат. Обстоятелствата в любовта, няма да са много успешни, но няма да има причини за караници и скандали. Дръжте се в ръце.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Възможно е спешно бизнес пътуване, което да продължи до следващия месец. Бъдете готови, да преразгледате принципите и плановете си в личния живот. По-малко защитавайте интересите на другите хора и се грижете за вашето душевно равновесие. Голяма доза енергия и търпение, ще ви бъдат необходими вечерта.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Ще трябва да подкрепите онези, които са в трудна житейска ситуация. Не се самообвинявайте за чувствителността и уязвимостта си, все пак, не изменяте на себе си – а това е основното. Радостни новини ви очакват вечерта. След това, в резултат на това което научите, ще ви пораснат крила. Само не е необходимо, да разказвате на всички за състоянието си.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Не е препоръчително за днес, да планирате работните дела, защото могат да се променят драматично, ако за това узнаят вашите началници. По-добре претеглете всички плюсове и минуси, след това изпълнете задачите. Един добър ден за тези, които се занимават със спорт. Може да се запишете във фитнес или да посетите фитнес залата. Пазете се от инциденти, ако шофирате.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес, често ще трябва да правите това, което не искате или смятате за безсмислено. Не бъдете раздразнителни, а реалистично погледнете всички нововъзникващи ситуации. Обстоятелствата в любовта, могат да ви навяват мрачни мисли, но бързо ги изгонете. Трябва да усмирите естествената си критичност, за да спечелите още повече доверието на близките си хора.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Трябва да бъдете нащрек, не само за собственото си здраве, но и това на вашите близки. Много средства ще отидат за лекарства, превантивни мерки и укрепване на имунитета. Избягвайте затъването в спомени, в противен случай ще потънете дълбоко в това, от което вече не се нуждаете. Грандиозен успех очаква тези, които имат собствен бизнес.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Ще трябва да вземете решение в любовта, защото силно зависите от избраника си. Поддържайки спокойствие, може да преодолеете вътрешните трудности, които ви пречат да живеете щастливо. Във финансовата сфера, ще попаднете в нестандартна ситуация, но няма нужда от паника. Разчитайте на гласа на разума.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Не е препоръчително, да изразходвате енергията си за комуникация с неприятни личности. За съжаление, днес ще има много такива. Ако се настроите положително, скоро ще получите отговор на въпроса, който ви измъчва. В любовта, се очаква да получите предложение за брак. Е, ако човека е надежден и го обичате, тогава смело се съгласявайте.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Очаква ви интересен ден, когато неочакваните ситуации, ще бъдат повече от стандартните. Мъдрост и дипломация, ще ви бъдат необходими в комуникацията с началниците. Възприемайте всичко спокойно и не мислете, че не може да се справите с работата. Вечерта погледнете на битовите проблеми конструктивно.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Очаква ви труден ден от психологична гледна точка, когато трябва да "разчупите" и да жертвате принципите си. По-добре е, да се откажете големи покупки, така че, след това да не съжалявате за безразсъдните разходи. Вечерта е възможно главоболие. Ако знаете как да се отървете от него, пригответе си лекарства предварително.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Едва ли днес, ще постигнете някакъв невероятен успех, но от финансовата си стабилност, ще бъдете доволни. Може да научите нещо ново, да подобрите уменията си и да натрупате опит. Може неочаквано да бъдете поканени на гости или да срещнете човек, който отдавна харесвате. Трябва да слушате сърцето си, а не съветите на приятели.

Станете почитател на Класа