Клюкарката Лили разкри тайните си

Остават броени дни до най-празничната вечер през годината, а именно Новогодишната. Мнозина от вас трескаво търсят тоалети. В стремежа си да изглеждат неотразими обаче могат да бъдат допуснати и фатални грешки. В този материал ще ви дам няколко модни съвета как да избегнете евентуални модни фалове и да изглеждате неотразими. За мен е важно освен да изглеждам добре, но и да се чувствам удобно. За това много внимавам с избора си на модел, каква ще е дължината, материята и разбира се, как ще ми стои. Ето защо съм ви подбрала няколко удобни, красиви и актуални модела.

 

С тях ще изглеждате стилно, достъпни са за всеки джоб, а и са доста практични. Първото ми предложение за по - високи дами заради дължината на роклята. Едно свежо и достъпно предложение. Изключително актуален модел, не само заради пайетите и кадифето, а заради самата кройка с прихлупване. Този модел може да се носи в ежедневието с подходяща черна блуза.

 

 

 

Другото мое цветно предложение, с което аз самата ще бъда, е отново рокля с пайети, в мастилено зелен цвят, отново в съчетание с кадифе. Дължината е подходяща за не толкова високи дами, кройката е удобна , а моделът изключително актуален. На мен лично ми харесва и цветът, който подчертава зелените ми очи :))

 

 

Предлагам ви още два варианта с пайети. Единият с леопардовото палто е по - тинейджърски, а другият е за малко по - зрели дами! Но, която и да изберете няма да сгрешите.

 

 

 

Имам още три фаворита от български моден бранд. Моделите са впечатляващи, истински шедьоври. С тях също можете да бъдете истинска звезда на вечерта. Хубавото при този вариант рокля е, че е изключително бутикова и са в лимитирана серия. Със сигурност няма да видите друга с такава рокля. Цените им са напълно достъпни , а качеството е от най- висок клас!

 

 

Весели празници, мили дами! Обичай те се!

Станете почитател на Класа