Дневен хороскоп 14 декември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес, ще бъдете по-ангажирани в бюрократични дела, отколкото с основната си работа. Но ако шефовете ви, са ви възложили това, не негодувайте. За пътуване на дълги разстояния, закупуване на жилищe и преместване, времето е неблагоприятно. По-добре отделете време за спорт или излезте с приятели и се отървете от мрачните мисли.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Работата ще върви, не толкова гладко, колкото сте мечтали. Ще ви трябва много време и нерви, за подобрения, корекции на грешки и укрепване на финансите. Но в любовта, денят ви обещава безоблачно щастие, признания и подарък от любимия. Така, ще забравите за всички проблеми, под влиянието на емоционалната нагласа.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес, не трябва да проявявате ревност към избраника си. Ако не сте без недостатъци в този план, по-добре се успокоите и мълчете. Може да получите голяма сума пари от човек, с когото имате намерение да работите заедно. Вечерта е добре, да посветите на интелектуални занимания, общуване с децата и четене.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Денят предупреждава за многобройни грешки, с които трябва да се съобразявате. Богатия опит и сериозното отношение към работата, ще ви помогнат да засилите авторитета си, между колегите. В личния живот, може да поискате съвет от роднина. Избягвайте ситуации, които могат да доведат до наранявания.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Трябва да бъдете много внимателни при попълването на документите. И най-малката грешка може да предизвика сериозни проблеми. От физическата активност, е по-добре да се откажете. В любовта, следвайте съветите на интуицията си и не се водете от страстни импулси.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес, ще направите всичко възможно, не само да постигнете успех и признание, но и да получите похвала от любимия човек. Денят е подходящ, за започване на личен бизнес свързан с чужбина. Това ще ви даде възможности за повече контакти и ще разшири границите на собствените ви възможности. Погрижете се също за здравето си и ограничете приема на силен чай и кафе.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ако днес ви предложат нова работата, е необходимо да я приемете . Рутинните неща възложете на тези, които са по-малко опитни от вас. Днес трябва да бъдете бдителни и точни, в противен случай много от проектите ще отидат в други ръце. Възможно е главоболие и високо кръвно налягане, така че се отпуснете в спокойна обстановка.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Трябва да сте упорити, така в награда, ще получите високи доходи и признание в професионалните среди. Семейните, трябва да разнообразят не само общуването, но и интимната страна на живота си. Ако в работата си, станете по-активни, шефовете ви, задължително ще ви забележат.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Трябва да се погрижите за здравето си и да преминете през всички необходими процедури. Работата може да почака, но здравето ви трябва да бъде на пръв план. Вечерта, не е необходимо да изяснявате отношенията си с любимия. В противен случай, един банален конфликт, не само ще излезе извън граници, но ще създаде повече проблеми за дълго време.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Перфектно, ще се справяте с отговорностите си по време на работа, така че и завистниците, ще се увеличат значително. Като отчитате малките неща, може да постигнете повече. Специален късмет чака тези, ангажирани в рекламния бизнес. В личния живот трябва да бъдете реалисти, а не да витаете в облаците.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Много нововъведения в този ден, ви чакат по време на работа. Препоръчително е да въведете ред, не само по отношение на работата си, но и в мислите. Ако сега покажете слабите страни на характера си, ще трябва да доказвате своя професионализъм дълго време. Отървете се от психологическия стрес и се заемете с йога.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес, ще имате успех в решаването на важни въпроси, както по време на работа, така и в семейния живот. Само не се поставяйте над другите или ще плати за това. В областта на медицината, педагогиката и бизнеса, ще се представите, като истински професионалист. Не бързайте да инвестирате пари, в нещо, за което сте узнали от седмица.

Станете почитател на Класа