Destiny Quartet ни потапят в магията на „Усещане за жена“ с музиката от незабравимата кино класика

Музика, мода и страст се преплитат в новия проект на Destiny Quartet и West Gold and Silver

 

 

 

 

Виртуозните грации от Destiny Quartet този път ни водят зад кулисите на бляскава фотосесия. Те се превъплътиха в ролята на модели, за да ни представят своята най-голяма страст напоследък – бижутата. В новото си видео четирите дами представят оригинален прочит на „Por una Cabeza“ – музиката от кино класиката „Усещане за жена“.

 

Destiny Quartet  1

 

От кадрите виждаме очарованието, романтиката и изяществото на жената в цялата й прелест. Проектът е част от предстоящият албум с репертоар от произведения на класически композитори, филмови шедьоври и етномотиви, с които Destiny Quartet носят очарование и абсолютен екстаз на публиката.

 

Destiny Quartet  2

 

Виртуозните грации Лори, Гери, Звезди и Ивелина, които позират с бижутата West Gold and Silver отправят посланието, чевсяка дама заслужава лукса да притежава качествении достъпни бижута, които да носи със самочувствие и които да допълват индивидуалният й стил.

 

Destiny Quartet  3

 

 

Тяхната философия следва убеждението, че една от главните цели на едно бижу освен да радва със своята красота и оригиналност, е да пази спомените ни и да ги предава от поколение на поколение.

 

 

 Destiny Quartet  4

 

За цялостната визия на видеото красивите дами се довериха на Искра Стоилова, популярна със своите оригинални арт концепции. Тя успява да постигне перфектната симбиоза между музика и мода, представяйки чаровните грации от Destiny Quartet в блясъка на романтичната женственост.

 

 

Destiny Quartet  5

 

 

С визията си стилните дами отправят посланието, че женствеността е хармония, естественост и чувственост, а красотата на жената е по-истинска, когато идва от душата й.

 

 

Destiny Quartet  6

 

 

Този година е изключително успешна за грациите от Destiny Quartet, които събират музикалното многообразие от цялото земно кълбо, а техните амбиция и качества вече многократно са забелязани на редица международни сцени.

 

 

Destiny Quartet  3

 

 

През юни четирите красавици станаха част от сериала „Страсти в Тоскана“ и записаха музиката към четвъртия му сезон.

 

 Destiny Quartet  9

 

 

Благодарение на саундтрака „Rosso Mille Miglia“, Destiny Quartet са забелязани от италианския композитор Riccardo Rossini и препоръчни лично от него за престижно събитие в Сирмионе, където бяха аплодирани от Флавио Бриаторе и легендарната певица Тина Търнър.


 

 

Екип

 

Режисьор: Васил Стефанов
Криейтив: Искра Стоилова,
Floor 5 studio
Бижута: West Gold and SilverСтайлинг: MUSE SHOP & FEDE
Грим: Елиза Попова
Коса: Линда, салон Георги Петков
Аранжимент: Маурицио Абени
Микс и мастеринг: Stone Recording Studio, Рим

 

Повече за Destiny Quartet:

Ако някога сте се питали би ли могло класическата музика да звучи модерно, а модерната музика да носи в себе си очарованието, романтиката и пълноцветния дух на отминали епохи, то Destiny ще Ви даде единствения верен отговор, и той е голямо ДА.

 

Квартет Дестъни са :

 

Гергана Алексиева –цигулка

Звезделина Халтъкова –цигулка

Ивелина Туджарова –виола

Лора Табакова –виолончело

 

Запазена марка на Destiny е богатият репертоар от модерни аранжименти на произведения от класически композитори, филмови шедьоври и етномотиви, с които носят очарование и абсолютен екстаз на публиката. Четирите дами владеят до съвършенство печелившата комбинация на музикалната магия, перфектната техника на изпълнение и абсолютната женственост.

 

Сред оригиналните им интерпретации се отличават пиесите El Choclo,Libertango, Legend of Asturias, Besame Mucho, Destiny (a Fifth of Beethoven), „Усещане за жена“, хитовият римейк на “Rather Be” и мн. други.

 

Събиращ в едно музикалното многообразие от цялото земно кълбо, Destiny е квартет на света, с амбиция и качества, които вече многократно са забелязани на редица международни сцени.

 

В основата на силно разпознаваем и оргинален прочит на класиката при квартет Destiny е прстижен продуцентски екип от Италия,оставил зад себе си успешни проекти за световни филмови и музикални продукции.Това е тандемът на композитора Маурицио Абени (работил с Бочели,Луис Бакалов и редица други големи имена) и саунд инжинера Марко Страчони (с над 500 филмови саундтрака,Оскар,Златен Глобус,Златен лъв и редица други отличия).

 

Разпознали в “Destiny” международния потенциал, Абени и Страчони продължават успешното сътрудничество, като създават силни композиции с грабващи аранжименти, които в комбинация с перфектното изпълнение на момичетата водят до налагането на формат, който успешно конкурира и най-силните крос-овър квартети по европейските музикални сцени.

Станете почитател на Класа