Драма в живота на Ани Салич

Водещата на новините по Нова телевизия Ани Салич разцъфна след развода си с бившия си съпруг Бранко и смени фамилията, с която е популярна от над 20 години, пише "Уикенд".

 

Официално 48-годишната благоевградчанка се представя с нетрадиционна си моминска фамилия Валеова. Единствено на малкия екран, където е известна като Салич, Ани продължава да носи името на бившия си мъж. Дори в личните си профили в социалните мрежи, където общува предимно с близки роднини и колеги, телевизионерката е заличила фамилията Салич, с която стана популярна. Тя искала и на малкия екран да е с новото-старо име. От медиата обаче се възпротивили, тъй като фамилното й име е знаково и нещо като търговска марка.

 

Съвсем ще объркаме зрителите, ние сме подписали договор с Ани Салич, а не с Ани Валеова, били категорични от канала. Подобен казус преди време имаше и с Маргарита Михнева – тя бе принудена със съдебно решение да се прекръсти на Димитрова след развода си с Петър Михнев, но зрителите продължиха да я разпознават със знаковата фамилия.

 

Новинарката е решила да загърби тотално миналото си, доколкото това е възможно, предвид факта, че има две деца от Бранко. Първата стъпка, която Ани предприела след развода им била да пусне за продажба вилата в Рударци. Това най-много озадачило нейните колеги, тъй като всички знаели колко много обичала имота и редовно ходела там да си почива с децата.

 

Водещата и Бранко разделили семейните имоти още по време на развода, като повечето от недвижимото имущество отишло именно при новинарката, тъй като тя отглежда децата им Хана и Лазар. „Бранко остана гол като пушка", коментират под сурдинка запознати със семейните дела на семейство Салич.

Станете почитател на Класа