Красавица: Правя секс с призраци и привидения

27-годишна жена от Великобритания разказва, че без проблем може да се свързва с отвъдното, влизайки в контакт с привидения. Освен това, Аметист Реалм, която живее в английския град Бристъл, твърди, че може да прави секс с пришълците от ония свят, пише Езорейтер. По думите на британката, тя прави секс с най-малко 20 призраци и фантоми. При това на нея толкова много й харесва, че въобще се е отказала от мъжете от плът и кръв. В момента тя мечтае да намери единствения и неповторим призрак, с който да прекара остатъка от живота си, а после да се присъедини към него и в отвъдното.

 

За своите специфични секс предпочитания Аметист разказа на зрителите в британското предаване „This Morning". Водещите Филип Шофилд и Холи Уилоби разбраха от Реалм, че сексът с привидения и призраци, въпреки безграничността на чувствата, все пак е доста сходен с този с живите хора: всеки фантом партньор има своя енергия, която трябва да съвпадне с енергията на Реалм, за да може отношенията да продължат дълго. Жената разказа още, че най-дългата ѝ връзка с призрак продължила 3 години.

 

След това обаче любовниците се разделили по взаимно съгласие. Оттогава Аметист се надява да се срещне с дух, който да я направи щастлива завинаги – преди и след смъртта. За съжаление, засега търсенето не се увенчава с успех.

 

Интересно е, че първите „паранормални" отношения на британката са започнали преди 7 години, когато тя възнамерявала да се омъжи за истински мъж. Реалм и годеникът ѝ наели къща, там обаче Реалм почувствала, че в новото жилище има нещо свръхестествено. Когато веднъж годеникът заминал на командировка, жената се съблякла чисто гола и успяла да съблазни призрака.

 

Именно тя, по думите ѝ, го е съблазнила, а той не ѝ досаждал. Случилото се толкова се харесало на британката, че не минало много време и тя изгонила мъжа си, за да остане насаме с новия си мистичен партньор. Аметист уточнява за зрителите, че никога не е виждала своите партньори, но прекрасно чувство техния допир, ласки, енергия и всичко останало, което не може да бъде изразено с думи.

 

 

Станете почитател на Класа