Дневен хороскоп 4 декември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

В този ден, в живота ви, може да се появи достоен и щедър покровител. Възможно е, този човек да е от обкръжението ви, така че няма да сте състояние да го скриете от другите. Днес е необходимо, да се откажете от пътувания на дълги разстояния и масови събирания. Ако приятел ви помоли за помощ, не му отказвайте. В такава ситуация, може да се окажете и вие.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Ще сте уморени от рутинната и безполезна работа, дори ако за нея са ви обещали "планина от пари". Днес, може да потърсите нови и по-обещаващи перспективи. Денят също е чудесен, за спорт и развлечения. Не се отказвайте от вашите желания. Още повече, че сега те са ви необходими като въздуха.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес няма да сте готови за промяна и нови запознанства. Напротив, ще искате да избягате и да се скриете от всичко. Но има и спешни въпроси, които могат да бъдат решени само от вас. Ако сутринта се справите с тях, вечерта, ще може да си отдъхнте и да се разходите из града. И може би в компанията на очарователен човек.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес е добре, да се заемете с любимото си хоби и да направите нещо оригинално за интериора или да създадете нещо специално за семейството си. Всичко, ще ви се отдава, ако не бъдете мързеливи и на време си тръгнете от основната си работа. Необвързаните от вас, имат всички шансове за намиране на сродна душа и в близко бъдеще, за създаване на семейство.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес не трябва твърде рязко да се изказвате или да се държите вулгарно в обществото. Имайте предвид, че репутацията е капризно нещо, така че не се опитвайте да я съсипете с нещо необичайно. Денят е благоприятен за пазаруване, зарадвайте с някоя модна дрешка.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Ако в този ден решите да се справите с всички финансови проблеми, ще го направите много добре и дори ще увеличите капитала си. Само не забравяйте, преди това, да прочетете специлизирана литература и да се консултирате с приятел. Възможна е романтична вечер с любим човек и най-накрая, да се осмелите да направите предложение на избраника си.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Необходимо е, да обобщите резултатите за целия месец, като мислено идентифицирате всичките си грешки и пропуски. С хората, се опитайте да бъдете сдържани, лошото настроение, оставете някъде далеч. Също, изключете от живота си, всички хазартни и други рискови начинания. В противен случай, дори натрупаните ви пари ще се изпарят.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Успешно ще приключите дългогодишен проект. Шефовете, ще ви похвалят и ще получите материално възнаграждение. Денят е благоприятен, за закупуване на туристически пакет в агенция, както и за взимане на решение за закупуване на жилище. Възможно е, да получите неприятна новина за далечен роднина.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Може да поискате да промените радикално имиджа си. Възможно е, за това да ви е повлияла нова любов, избухнала внезапно. Вечерта, може да бъдете поканени на приятелско събитие, където щедро, ще демонстрирате своите творчески таланти.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес, ще ви занимават, мисли за работата и любовните връзки. Ще мислите много за поведението си и ще решите, да се промените към по-добро. Като изключите от характера си, ината и суетата, ще бъдете в състояние да избегнете много конфликти и неприятни ситуации. Хороскопа прогнозира отлично положение с парите, както и неочаквана покана за пътуване в чужбина.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Ще работите толкова усилено, че ще забравите, за обещанията си към любимия човек. Опитайте се да жонглирате между работата и дома, тогава успехът и разбирането, ще бъдат двупосочни. За нова информация, използвайте не само интернет, но и новите си познати. Вечерта настроението ви, ще се влоши в резултат на атмосферните промени.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Приложете в работата си, богатото си въображение, както и оригинален подход към малките задачи. В покупките, трябва да бъдете рационални и практични, така ще спестите пари и ще зарадвате близките с подаръци. В любовта, е необходимо да изключите позицията на изчакване, да започнете да действате и да поемете инициативата.

Станете почитател на Класа