Дневен хороскоп 22 ноември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес трябва да обърнете повече внимание на хората, които обичате, а не да затъвате в лични проблеми. Очертават се много сериозни дискусии, които ще ви отведат до ново ниво в работата ви. Може да получите финансова помощ от лице, от което най- малко сте очаквали. Само не харчете пари, за големи битови покупки.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Здравето ви, ще изисква специално внимание. Не отлагайте посещението на лекар, ако не се чувствате добре. Всички планирани срещи, е добре да отмените. По отношение на домакинските и семейни проблеми, ще се справяте с тях в авариен режим. Пътуването на дълги разстояния, вечер, ще донесе много неприятности.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Трябва да изчистите всички трудности и проблеми от последните дни. На вън цари есента, така че е време, да изпълните живота си с нови идеи. Повратните точки може да са свързани с личния ви живот, ако сте сами. Имайте предвид, че ако завържете запознанство днес, то може да стане съдбоносно.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Не се конфронтирайте с близките си хора. Всеки конфликт, ще се проточи напред във времето и след това трудно, ще може да промените нещо. Трябва да възстановите реда в мислите си, както и да се отървете от илюзиите за любимия. Най-добре, се занимавайте с творческа работа, хоби или отидете сред природата. Всичко това, ще бъде от полза за физическото и психическото ви здраве.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Ако до вчера, не сте се ограничавали в храната, от днес е нужно да започнете да спазвате диета. Възможни са стомашно-чревни заболявания. От някои "табута" се нуждаете и в други области на живота. Опитайте се, да се пазите от контакти с хора, след срещата с които, чувствате умора, апатия и главоболие.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очертава ви се прекрасен ден за покупки, когато може да си купите, това което сърцето ви желае. Сутринта, може да ви разстрои, обаждане от стар приятел. Новината може да е неприятна, но не си струва да я проектирате на живота си. Трябва да започнете да разширявате контактите си и да намерите влиятелни хора, с цел решаване на нерешените си финансови проблеми.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Трябва да пестите енергията си и да я влагате в нови знания. Може сериозно да се замислите, за смяна на професията и преход към друга работа. Някои от събитията в личния ви живот, ще се отразят на настроението ви, по не най-добрият начин. Не бъдете подозрителни или "негативното" бързо може да се материализира.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Само реформата, ще ви помогне днес, коренно да промените живота си. Ако искате да оставите всичко на същото ниво, с никой не се срещайте и общувайте. В любовта, ви очаква повече късмет, отколкото в областта на финансите. А и самите вие, доскоро сте мечтали, бивш възлюбен да напомни за себе си и да ви покани на среща.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес, ще се възползвате от всичко с което се заемете и ще получавате изгода от всяка среща. Голям ден, за решаване на конфликти с приятели и колеги, както и планиране на нови планове. Днес също, най-накрая, ще почувствате резултатите от неговата неуморна работа. Вечерта, шефа ви, може лично да ви благодари за работата.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес е добре, да се съсредоточите върху творческите си проекти. В тази работа няма да бъдете равни, така че смело вървете напред и не се притеснявайте. Проявете искрена любов и грижа към близките си - те очакват такива действия от вас. С финансовите инвестиции е по-добре да изчакате, също се въздържайте от взимането на заем, при високи лихвени проценти.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес, ще преминете през целия диапазон на личните и социални взаимоотношения. През деня, може да попаднете в двусмислено положение по време на работа. Ще трябва по-често да правите компромиси и да слушате партньорите си. Вечерта, ще чуете добри новини от устата на любим човек. В семейството, се очаква попълнение!

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Сравнително хармоничен и гладък ден очаква тези, който са в състояние да съдържат емоциите си. По често "включвайте" разума и логиката си, когато става дума за любовни взаимоотношения. Възможно е успешно пътуване или сделка с недвижим имот. Ако вътрешно сте готови за драстични промени, не трябва да се страхувате и отклонявате от плановете си.

Станете почитател на Класа