Дневен хороскоп 17 ноември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Необходимо е, с всички възможни средства, да защитите интересите си. Особено, ако те касаят кариерата и доходите ви. Препоръчително е да пазите тайните на приятелите си, в противен случай ще ви изкарат неблагонадеждни. Вечерта, очаквайте неприятен разговор с любимия. Причината за кавгата, ще е ревност от негова страна.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Трябва да обуздаете качествата си, които ви пречат да съжителствате мирно с хората, които обичате. Може да чуете слухове за човек, на когото наистина вярвате. Първо, проверете внимателно информацията и след това си направете съответните изводи. Неприятни изненади са възможни в любовните дела.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Ден, в който ще има място, както за добри новини, така и за разочарования. В семейството ви е възможно изключително събитие, което коренно да промени личния ви живот. Живот според правилата, ще ви е скучен, така че вечерта, може да се отдадете на приключения и рискове. Имайте предвид, че последствията могат да бъдат тежки.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, трябва да обработвате и анализирате дори и най-незначителната информация. От това ще зависи бъдещата ви кариера и репутация в обществото. Вечерта, се очаква общуване с лице, към което изпитвате симпатия от дълго време. За прогноза е все още рано, но шанс за красива любовна връзка има.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес, може да решите да се изолирате от обществото и да се насладите на комуникация с виртуални приятели. В интернет ще седите до късно през нощта, така че, ще пропуснете много вълнуващи събития. Обърнете внимание на здравето си. Ако имате симптоми на настинка или грип, започнете да пиете витамини и се пазете.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Трябва да се разграничите от мненията и инициативите на другите. По-малко спорете, особено с близките си, тогава нещата ще вървят гладко. Спонтанните действия, могат да ви навредят в финансовата област. Желателно е да намерите "златната" среда във всичко, което планирате да направите. Работата по интернет, може да ви донесе печалба.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Възможно е влошаване на самочувствието ви и алергии. Ако не за пръв път се сблъсквате с подобен проблем с здравето, купете си необходимите лекарства. Денят е добър за посещение на зъболекар и медицински прегледи. На работата ви, ще цари комфортна обстановка, така че не се опитвайте изкуствено да я нарушите.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Ако постигнете консенсус с колегите си, то коренно ще промените нещата в работата си. Шефовете ви, ще са доволни и ще може да разчитате на премия. Днес, трябва да обръщате по-малко внимание на капризите на партньора си. Опитайте се, дискретно и бързо да се измъкнете от стресови ситуации и да не предизвиквате ответни реакции, върху себе си.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Въпроси свързани с имоти, преместване и реконструкция в дома, не са препоръчителни днес. Готови сте за драстични промени, но засега само духовно. Възможни са атаки от конкуренти и противници. Всеки опит за разрешаване на ситуацията, ще срещне открита враждебност от страна на другите.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Трябва да действате, точно по плана си. Повишената активност и импулсивност, може да доведе до голям скандал с роднини. Ако планирате пътуване, ще може да се запознаете с интересни хора. Личния ви живот, ще зависи изцяло от вашите инициативи, както и от доброто отношение към избраника ви.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Очаква ви, хаотичен и изморителен ден. Няма дори да се радвате на времето навън, защото ще трябва да седите цял ден в офиса. Внимателното прехвърляйте пари към сметка на други хора, а заеми напълно изключете. Вечерта, може да се запознаете с хора, с които в бъдеще да работите заедно.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Сутринта, ще отидете на работа със свежи идеи и сили. Труда ви, ще бъде забелязан от шефовете, така че работете с плам. През деня, избягвайте да се намесвате в спор, които абсолютно не ви засяга. Ако се предпазите от сблъсъците и повишения тон, ще бъдете в състояние да запазите репутацията и настроението си.

Станете почитател на Класа