Тайна от миналото на Светлана Василева!

Не милионерът Християн Гущеров, а скандалният бивш митничар и аферист Иво Бързия е голямата и несподелена докрай любов на Светлана Василева. Блондинката до ден днешен крие от широката публика драматичната си интимна история с Ивайло Разложки.

 

 

Знойната красавица и станалият пословичен с разточителните си гуляи из нощните заведения Иво Бързия се залюбват през есента на 2011 година, малко след като приключва интимната афера между Светлана и столичния наркобос Христо Ширев, твърди „Уикенд".

 

Светлана Василева

 

Самообявилият се за наследник на Таки в бизнеса с дрога в София гангстер Ширев е арестуван при показна акция на ГДБОП и задържането му слага край на любовните му срещи със Светлана Василева в апартамент в комплекс „Макси".

 

Останала без покровител, красавицата от Търговище е принудена да напусне жилището си в тузарския комплекс и се нанася в мизерно таванско помещение на бул. „Мария Луиза", което по щастлива за нея случайност е в непосредствена близост до известно фолк заведение, където всяка нощ гуляе Иво Бързия. В този момент Разложки преживява добри времена – макар да е уволнен от митниците заради контрабандни схеми, аферите му по границите с нерегламентиран внос на мобилни телефони и черна техника се вихрят с пълна сила. Красивата Светлана успява да омае податливия към греховни жени Иво Бързия именно в нощното заведение и между двамата пламва бурен романс.

 

„Иво я настани в мезонет в центъра на София и я обсипа с дрехи и бижута. Двамата пътуваха всеки уикенд с чартърни полети до екзотични дестинации и Светлана се чувстваше като принцеса. Тя се влюби в Бързия и започна да вярва на думите му, че ще зареже жена си и ще заживее с нея", спомня си свидетел на греховната любов между моделката и контрабандиста. Големият удар за Светлана Василева обаче е нанесен през пролетта на 2012 г., когато Бързия се сдобива с първороден син от законната си съпруга.

 

Когато научава, че бившият митничар е станал баща и че няма намерение да изостави жена си, красавицата изпада в жестока депресия. Светлана даже прави опит за самоубийство – след употреба на наркотици тя реже вените си и е приета по спешност във Военна болница, където лекарите се борят с часове за живота й, пише „Уикенд". За щастие, хубавицата е спасена, а любовта й към Иво Бързия прераства в жестока омраза. Впоследствие Светлана ще разпространява из цяла София, че скандалният ексмитничар я обрал, като й взел назаем 350 000 лева, които до ден днешен не й бил върнал.

 

За да ядоса Разложки, наранената моделка подхваща любовна авантюра с бос от Стара Загора, който е в траен конфликт с Бързия. Светлана продава на безценица подарения й от митничаря аферист джип „Порше Кайен", за да го замени с по-нов и по-скъп модел от същата марка, купен й от новия спонсор.

Станете почитател на Класа