Дневен хороскоп 20 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Ще искате да избягате далеч от дома, от караниците и натрупаните проблеми. Ако имате възможност да си вземете няколко почивни дни, организирайте си почивка, някъде където, никой няма да стигне до вас. Между другото, не забравяйте да изключите телефона и интернет. Е, ако нямате такава възможност, тогава само търпението ще ви помогне в живота.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес намалете комуникациите и запознанствата. Този ден е по-подходящ за мислене, анализ на актуални събития и мечти. Знайте, че всичко няма да бъде решено със светкавична скорост, дори и да вложите максимални усилия и постоянство. Вечерта, ще получите пари от неофициалните си източници.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес, толкова трудно, ще изкарвате парите си, че дори няма да смеете да мечтае за пазаруване и забавления. Просто не се паникьосвайте и не се стремете да заемате пари от всеки, когото срещнете по пътя. В любовта, трябва да създадете благоприятни условия, за да спечелите симпатиите на лицето, което харесвате. Имате сили, да го направите.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Възможни са сътресения в бизнеса и битови проблеми. Този ден не е подходящ за сватба, брак или годеж. Затова пък спокойно може да потърсите съвет от адвокат или юрист. Тези, които наскоро са започнали връзка с колега, ще бъдат приятно изненадани.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес ще се нуждаете не само от морална подкрепа, но и от финансова помощ. Въпреки това, сами сте си виновни, че неразумно сте се забавлявали и изхарчили много пари. Страхотен ден да помислите за пътуване и да направите всичко възможно да го осъществите. Вечерта, чакайте новини от роднина.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Възможни са катаклизми в любовната сфера, което ще ви извади от равновесие. Просто не разбивайте предмети и не крещете- това няма да помогне. Само спокойният и мирен разговор, ще ви помогне да уредите отношенията с избраника си. С парите всичко ще е толкова добре, че може да си позволите да пазарувате свободно.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Само примереният риск, може да използвате в работата си. Той, ще се превърне в ефективен "инструмент" за тези, които се стремят да направят кариера. Натрупаната несигурност и подозрителност, може да се отразят отрицателно на личния ви живот. В семейството, напротив, очаква ви пълна идилия и хармония в отношенията със съпруга.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Не се препоръчва да бъдете твърде арогантни и горди, дори ако шефовете ви похвалят пред колектива. Основното е, да не губите настойчивостта и отговорността, с които работите през последните седмици. Необвързаните ще получат шанс за романтично запознанство. Между другото, това няма да е просто банален флирт, а роман с продължение.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Може лесно да превърнете едно приятелството в любовна връзка. Не е препоръчително днес, да взимате и заемате пари или да покривате разходите си по незаконен начин. Усилията ви в любовта, ще бъдат възнаградени. Най-накрая новите ви избраници, искрено ще ви благодарят за щедрите подаръци и благородните постъпки.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Отделете време за любимия човек, съвместно прекараните моменти, ще ви донесат много нови впечатления и радостни минути. Възможно е също да ви върнат стар дълг и част от парите, да похарчите за дома. Вечерта е идеална за дълги разходки, почивка сред природата и планиране на нови неща.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес, ще се чувствате нервни, работата няма да ви носи удоволствие и отношението на любимия, ще ви изглежда странно. Намерете сила и търпение да погледнете на нещата положително. Балансът, ще ви помогне да решите финансовите проблеми, които са се отразили негативно на личния ви бизнес.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Възможно е да започнете успешно някакъв грандиозен проект. Не само ще може да изготвите ясен план за действие и да подготвите необходимите документи, но и да намерите надеждни партньори. В личния живот, това което ще се случи, може да се превърне в апогей и дори в край на бурен роман. Оценете ситуацията, по свое усмотрение.

Станете почитател на Класа