Дневен хороскоп 19 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Търпението ви, ще се изчерпи, когато разберете, че вашата работа е била пренебрегната. Ако имате желание, смело отидете до кабинета на началника си и изискайте обяснение. Само не го правете в ултиматумна форма, а сдържано и коректно. Значително попълване на бюджета не ви очаква, но без пари няма да останете.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Очаква ви наситен със събития ден, в който може да се порадвате не само на вашите успехи, но и на напредъка в кариерата на други хора. Домашните проблеми, решавайте незабавно, в противен случай, те ще се влачат дълго време. В личния живот, не е препоръчително да избягвате отговорите, ако любимият ви задава въпроси. Вашата съдба е във ваши ръце.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес, ще научите такава новина за близък роднина, че няма да разберете веднага, че ситуацията е кризисна. Основното нещо е, успокойте се и намерете сили, да се настроите позитивно. С финансови проблеми ще се справите, ако не давате големи суми пари. Вечерта е подходяща за романтика и срещи.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очаква ви труден ден, когато ще е необходимо не само да обикаляте града по работа, но и да помогнете на възрастни роднини. В любовната сфера, ви чака тест на връзката. Ако направите официално предложение на избраника си, най-вероятно ще получите отказ. Може би не трябва да бързате?

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес, ще е значителен ден за вас. Ще си намерите работа, която ще се окаже обещаваща и печеливша. В личния живот, се очакват промени за необвързаните. Възможно е да се свържете с човек, в който отдавна сте влюбени. От задънената улица във финансите, ще ви измъкне близък роднина.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Не се препоръчва да плувате по течението - твърде рано е да почивате на лаврите. Станете рано сутринта, отидете на работа и гледайте на живота оптимистично. Ако вечерта ви поканят да отидете на гости, по-добре откажете. Всяко мероприятие, може да ви отнеме много енергия, която може да бъде полезна за по-мащабни събития.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Трябва да станете по-отговорни по отношение на работата и себе си. В последно време, непрекъснато разчитате на другите, но не на себе си и силите си. Ще имате възможност да изплатите дълговете си, а също и да се срещнете с човек, когото не сте виждали от дълго време. Имате силна енергетика, така че болестите не са страшни.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Възможна е повратна точка както в работата, така и в любовната сфера. Вие сте на ръба на ярки промени, така че не се опитвайте да се криете и връщате назад. Потърсете нестандартни решения, характерни за вас, така ще постигнете целите си. Вечерта ви чакат неочаквани постъпления. Вечерта също е благоприятна за духовни занимания.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Трябва да засилите позициите си, но не с помощта на сила, а тихо и мирно. Един добър ден за имуществени застраховки, продажба на жилище и преместване. Ако всичко това е било част от вашите планове, тогава не се отклонявайте от пътя. Вечерта, може да се занимавате с фитнес, но по-добре, под стриктното ръководство на инструктора.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Направете временна пауза и отделете време за себе си и близките си хора. В потока на огромното количество работа, сте забравили факта, че трябва да обърнете внимание на външността си и да се зарадвате с нови неща. В личния живот, ще избегнете критичните моменти, ако слушате любимия човек. Не винаги е прав, този който е по-възрастен.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес, ще ви пречи небрежността и недоглеждането. Ако нещата вървят добре, това не означава, че трябва да забравите за тях. Връзката с любимия човек, трябва да усилите, затова организирайте романтична вечеря и изненада. Ако нещо ви боли, тогава отидете на лекар, а не се самоуспокоявайте.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Очаква ви талкова много работа, че е невъзможно да се справите сами. Помолете да ви помогне някой, който знае повече от вас. Празнично събитие, ще ви даде такъв заряд от енергия и забавления, че ще ви стигне за цяла седмица. Всеки проблем, обсъждайте по-добре с роднините, вместо да го оставяте без внимание.

Станете почитател на Класа