Дневен хороскоп 26 септември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Денят обещава успешно решаване на финансови и лични проблеми. Някои от вашите приятели ще се притекат на помощ, в най-важният и труден момент – оценете това. Възможен е конфликт с лице, с което отдавна имате обтегнати отношения. Добри новини се очакват в семейството – възможна е появата на дългоочаквано бебе.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Трябва да търсите правилната информация, която ще ви е необходима в новата работа. Избягвайте ненужни разговори и дискусии в кръг на хора, на които нямате достатъчно доверие. Успешно ще премине пътуване, след което ще се почувствате освежени и пълни с идеи. Не трябва да разчитате на първото впечатление, в любовта.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Очакват ви, добри резултати от работа, с която сте се занимавали в продължение на повече от един месец. Шефовете, ще ви похвалят и възнаградят. Икономията на пари ще бъде подходяща, ако решите да минете през всички супермаркети в града. Внимавай за здравето си и по-малко се притеснявайте за неща, които сами сте си измислили.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Не е необходимо да се отказвате от дълго пътуване, особено ако след това ви обещават нов престижен пост. Обадете се и посетете близките си и им помогнете финансово. За обществени мероприятия, не е добър ден, освен това, ви е необходимо време, да си починете от суетата.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Спазвайте всички правила за благоприличие, ако се озовете в ново общество. Хората, с които планирате да работите заедно, са твърде придирчиви, дори към дребни неща. Ако днес, предприемете пътуване, то ще бъде много приятно. Между другото, ако сте необвързани, имате шанс за романтично запознанство.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Най-добре е днес, да се потопите в проучвания, изследвания или творческа работа. Физическият труд е противопоказeн за вас, особено ако здравето ви не е наред. Включете се в неща, които ви носят вдъхновение и удовлетворение. Финансовото положение, за сега е стабилно, така че, да се притеснявате за състоянието на сметката си, не е необходимо.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Очаква ви прекрасен ден, в който много от мечтите ви, ще се сбъднат, а срещите с нови хора ще бъдат обещаващи. Бъдете демократични с по-възрастните роднини и не забравяйте за домашните си задължения. В любовта колкото повече усилия вложите, толкова повече ще получите.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Не трябва да разчитате само на късмета си, необходимо е, да предприемете и стъпки към успеха. Ще бъдете в състояние да постигнете по-добри резултати, ако направите компромис на колегите си. Работата в екип, ще бъде ползотворна, затова не се изолирайте. Имате нужда, да следите за разходите си, в противен случай, може да останете без средства.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес е възможна среща с любимия човек. Отдавна мечтаете, за интересен, чувствителен и с чувство за хумор партньор и няма да повярвате на късмета си. Не бързайте да съобщавате на всички за личното си щастие. Вечерта, трябва да обмислите нещата, да анализирате и да си направите изводи.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Не е желателно за дълго време, да напускате града. Възможни са непредвидени ситуации, свързани с възрастни роднини, които без ваша помощ и подкрепа, няма да се оправят. В бизнеса е възможен прогрес и хубава печалба. Търсете партньори, които гледат на работата, така както и вие.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Възможна е случайна среща с човек, към когото имате чувства. Ако това е било в далечното минало, не бързайте да правите изводи за чувствата си. Денят е благоприятен за ремонт, покупка на апартамент или вила. Ако намерите надеждни партньори в бизнеса, финансовия колапс, вече няма да е страшен.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Доста, ще се притесните, както за своето, така и за здравето на хората, които обичате. Така че вземете спешни превантивни мерки. Творческите ви проекти, ще резонират в сърцата на много от вашите почитатели. Трябва повече да почивате и да гледате към бъдещето с оптимизъм.

Станете почитател на Класа