Дневен хороскоп 24 август

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Ще трябва да се борите с ревността и подозрението. Ако това чувство победи, е възможна болезнена раздяла с любимия. От обичайните си възгледи и принципи, трябва спешно да се откажете, за да може да растете духовно, да придобиете нов опит и да заемете по-достойно място в професионалната среда.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Очаква ви, бързо решение на дългогодишен финансов проблем. Най-после, ще може да вземете това, на което сте разчитали. Само се опитайте, сами да изплатите дълговете си. Спешна помощ ще бъде необходима на роднините ви, така че трябва да бъдете в точното време и на точното място. За здравето ви са полезни - плуване и джогинг.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес само с положителна нагласа, ще успеете да се справите с проблемите. Онези, които са свикнали да са безучастни и се надяват на другите хора, ще се окажат в кризисна ситуация. От скучната работа, не трябва да се отказвате, защото докато я вършите, може да мислите много и да си изградите схема на живот за в бъдеще. Вечерта се очакват приятни новини от далеч.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Разширете се в работата, усвойте нови знания и бъдете по-решителни. Всичко това, ще ви помогне в кариерата и ще ви освободи от болезнените съмнения относно вашата роля в обществото. Страхотен ден за тези, който имат семейство и деца. Очакват ви приятни занимания около дома, промяна на интериора и екскурзия сред природата.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Трябва да изчислите действията си до секунда. Ако някъде сгрешите, вземете обвиненията на себе си и забравете. Към провалите, се отнасяйте философски, тогава те няма да изглеждат толкова проблематични. Но във финансовата сфера, ще сте истински цар, който не вехне по златото, а извлича плодовете на неуморния си труд.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес е необходимо, да обмислете перспективите в професионалния и личния си живот. Който е предупреден, е въоръжен! В кръга на приятелите, ще се случи малко странна ситуация, от която ще ви е срам. Ще решите, че е по-добре да останете мълчаливи, отколкото да изразите своето мнение на глас. Вечерта не е подходяща, за празненства и забавление.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Може да ви поканят на екскурзия до град, който смятате, че добре познавате. Но новото е добре забравено старо, нали? В любовта, се задоволявайте с това което имате уважение и разбиране, а страст, не си струва да преследвате. Но във финансите, напротив, може да станете истински ловци и авантюристи.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес възстановете реда в ежедневието, в мислите и в живота си като цяло. Ако отдавна нещо ви тежи и не сте щастливи, опитайте се да промените ситуацията. Между другото, авторитетът на креативните от вас, ще нарасне значително. Лъжлива информация, може да ви изкара от равновесие в любовта, но дори и това няма да ви позволи, да мислите лошо и безразлично за близък човек.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес е добре да си припомните, вашият вроден ентусиазъм и оптимизъм. Ще се чувствате толкова добре, че до вечерта, може да се окажете в друг град и в компанията на нови хора. Разбира се, не пречи да сте предпазливи. Особено, ако решите да скачате с парашут, да пояздите кон или да преплувате океана.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Внимателно заобикаляйте "подводните рифове", които враговете ви, са подготвили за вас. Дори не си струва да говорете с тях или да им доказвате нещо. Ако използвате "оръжията" си, тогава до вечерта, ще се усмихвате доволно на отражението си в огледалото. Срещи с бизнес партньори и да подписване на документи, по-добре отменете.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес, не е желателно да се отказвате от покана за пътуване. Новите впечатления и събития, ще ви позволят да погледнете под друг ъгъл на ситуациите в живота. На перфектното ви здравословно състояние, може само да се завижда. Но това е в резултат на упоритата ви работа в фитнес салона и личния ви треньор. Или това е само мечта?

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес, ще намерите нестандартно решение за личен проблем. Но е вярно, че без помощта на приятелите, едва ли ще може да преодолеете всичко, което се струпа върху крехките ви рамене. Инициативността в любовта, ще бъде възнаградена. Може не само да очаровате и да заговорите човека когото харесвате, но и да го убедите, че истинското му щастие не е далеч.

Станете почитател на Класа