Дневен хороскоп 23 август

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес няма да се отегчите, защото ще има много хора, новини и събития около вас. Може дори по бизнес да посетите друг град, както и да сключите доходоносни договори. Малък тест ви очаква в любовта. Основното нещо е, да не се съмнявате в обаянието си и да сте по-уверени. Тогава щастието, ви е в кърпа вързано.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Не игнорирайте дребната работа, както на работното място, така и у дома. Не си позволявайте да сте небрежни, бъдете трудолюбиви. Обмислянето, ще ви помогне, не само да си възвърнете парите, но и да спечели два пъти повече. Не любимия, му липсвате толкова много, така че си заслужава да прекарате вечерта с него.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Трябва да следвате правилата, разработени в колектива. Ако си позволите да бъдете мързеливи, тогава не може да се надявате на награда. Страхотен ден за пътуване на дълги разстояния, пазаруване и помирение с любим човек. Ако планирате посещение на кино, тази вечер е много подходяща за това.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Нормализирайте вътрешното си състояние и след това смело се свържете с правилните хора. В противен случай, не само ще съсипете вашите планове, но и ще отблъснете от себе си, бизнес партньори. Борбата с депресията, не е необходимо да водите с помощта на алкохол и леки връзки, а със спорт, йога и пълна почивка. Всичко това ще укрепи нервната ви система.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Ще се наложи да се справите, с разделяне или продажба на имот. Ако сте били готови за този обрат на събитията, тогава не роптайте срещу съдбата. Пътуване на дълги разстояния, е по-добре да отмените, в противен случай, са възможни неприятности. Изобретателността, ще ви помогне да решите финансов проблем. Успешно ще инвестирате в нов проект.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очакват ви добри печалби, ако за всичко си направите сметката . Не бързайте да сключвате сделки с онези, на които нямате доверие. В любовта, ви очакват двусмислени отношения. От една страна, вие сте готови за нов роман, а от друга, не може да забравите човека, с когото неотдавна сте се разделили.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ще разрешавате проблемите главно по телефона и в интернет. Е, ако смятате, че това е удобен начин, не променяйте позициите си. Основното е, че до вечерта в личната ви сметка, може да получите пари. Но не си струва, да завързвате любовни взаимоотношения в социалните мрежи. Всичко там е толкова призрачно и нестабилно, че дори е обидно.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес, вземете предвид не само своите, но и интересите на близките си хора. Ако отдавна сте им обещали разходка сред природата, вземете си отпуск и отидете. Бъдете внимателни при подписването на документите. Възможни са не само грешки от ваша страна, но и измами от нечестни хора. Вечерта, посветете на гледане на филми.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес, ще ви привлича да се ровите в личния живот на другите. Но първо се разберете със вашите ситуации и след това давайте съвети на приятели и колеги. Рисков ден, за тези на които се отправят на дълъг път с кола. Между другото, е по добре да прегледате автомобила, така ще бъде по-надеждно. Спортните упражнения, могат да ви помогнат за облекчаване на напрежението.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес ще получите море от впечатления от това, което видите и чуете. Ще има толкова много новини, че просто няма да успявате да ги асимилирате. С човек, когото смятате за ваш приятел, може да възникне любовна афера. Въпреки че, от дълго го харесате, преди всичко не се страхувайте да изповядате чувствата си.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Необвързаните може да разчитат на романтично запознанство, което да прерасне в силна връзка. При семейните двойки, напротив, може да има неразбиране и недоверие един към друг. Един благоприятен ден за бизнесмени, политици и журналисти. Възможни са предложения за сътрудничество със западни компании.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Денят няма да е лесен, но и няма да се разочаровате от него. Ако се почувствате зле, по-добре отидете на лекар. Не се опитвайте да лекувате хронично заболяване с народни средства. Оживление се очаква в любовния живот. Любимият, ще ви направи предложение, на което трудно ще откажете.

Станете почитател на Класа