Гореща моделка на "Плейбой" показа интимни СНИМКИ 18+

Канадската красавица Илдико Ференци, модел на "Плейбой" и наричана "най-горещата майка", публикува свои снимки в стремежа си да покаже, че кърменето е нещо съвсем нормално. Освен това тя сподели пред многобройните си последователи и поклонници, че всъщност раждането е направило тялото й още по-прекрасно, съобщава "Мирър".

 

 

Илдико Ференци, която се изявява и като актриса, заявява, че се чувства по-секси от преди във всяко едно отношение след раждането на своето дете преди шестнайсет месеца.

 

 

Горещата майка, която дори е успяла след раждането да се появи на страниците на мъжкото списание, казва, че кърменето на публични места трябва да се приеме като нещо нормално.

 

 

Ференци добавя също така, че жените не трябва да се страхуват да раждат заради това, че тялото им може да се промени. "Във всеки един момент се чувствам секси.

 

 

Това бе така дори и когато бях бременна. Телата на жените са толкова красиви във всякаква форма и размер, а чудото на майчинството не може да се сравни с нищо.

 

 

Всички ми казваха, че бременността ще разруши тялото ми и живота ми, но това изобщо не е вярно, аз съм благословена с най-големия дар - сина ми", заявява моделката.

 

 

 

 

Станете почитател на Класа