Защо никога няма да си доволен, според зодията

Овен

Мразиш мудните хора, които се мотаят и губят време, когато има по-важни неща за вършене. Дразниш се от тези, които само се въртят наоколо като мухи без глави и мърморят, вместо да действат. Побъркват те хора, които не знаят какво да правят, когато имат конкретна задача. Към насилие те подтикват крещящи предупреждения и негативни хора.
Ти не търсиш някого, за да се установиш, нито някой, който иска да седи по цял ден вкъщи. Ако не е авантюрист като теб, дори няма да го забележиш. Трябва ти някой, който да излезе от собствените си релси, да те опознае и да пропътува света с теб.

 

Телец

Ти си много обичлив човек, но твърдата ти външна обвивка прави невъзможно за повечето хора да видят това. На всичкото отгоре прекарваш прекалено много време в опити да оцениш някого, вместо просто да го опознаеш. Чак когато (ако изобщо) откриеш някой, който да живее по твоите стандарти ще ти стане по лесно да започнеш да се отваряш.

 

Близнаци

Ти си невъзможна комбинация между сладка душичка и опасен луд. Обичаш да излизаш и да срещаш нови и интересни хора, защото това те прави щастлив. Проблемът е, че ти доскучава бързо и повечето хора изобщо не са достатъчно интересни за теб и съответно не оставят впечатления, които да запомниш. Списъкът ти с места за посещаване и хора за срещане е прекалено дълъг, така че няма начин…

 

Рак

Ако някой те разочарова си в състояние да му дръпнеш щепсела без предупреждение.
Ти си предан и любящ човек и си готов да направиш всичко, за да се погрижиш за хората, които обичаш. Това не винаги е хубаво нещо, защото повечето от хората около теб са готови да се възползват. Когато влизаш в нова връзка винаги очакваш да се случи именно това.
Затова обикновено си готов да изчакваш на заден план, докато се увериш, че от цялата работа може да излезе нещо смислено.

 

Лъв

Тя е твърда, но с добро сърце. Мека, но силна. Безпощадна и честна. Тя е жена, заради която отиваш на война … само не срещу нея.
Ти си страшен специалист по първото впечатление. Знаеш как да подхванеш разговор и как да правиш приятели навсякъде, където отидеш.
Готов си да пазиш първото впечатление, без да разкриваш истинската си същност, докато не се увериш, че можеш лесно да изплашиш и изгониш другия.

 

Дева

Ти си скалата, на която всички разчитат да ги държи на земята. Непрекъснато се стремиш да бъдеш най-добрата версия на себе си, затова връзките ти понякога изглеждат непрактични, нещо като препятствия по пътя ти към целта.
Ти обмисляш всичко по практичен начин и имаш склонност да избягваш неща, с които не си свикнал. Трябва ти някой, който да обича големия ти мозък и уникалния ти начин на мислене.

 

Везни

Винаги помни, че най-дребните неща, които правиш, имат най-голямо значение, особено когато има някаква привързаност.
Везните имате таланта да се сприятелявате с всеки, затова сте прекалено придирчиви за хората, които решавате да пуснете в живота си.
Връзките имат огромно значение за вас и имате прекалено голям избор, затова откриването на точния може да се окаже голям проблем.

 

Скорпион

Скорпионите остават недоразбрани в 99% от случаите. Полудяват само, когато някой се възползва от тяхната добрина.
Ти си корав човек и е невероятно да покажеш на някого меката си страна. Винаги стоиш сам за себе си и хората, които обичаш, а защитната ти природа може да изглежда сурова и груба за околните.
Трябват ти някой, който винаги да бъде на твоя страна и да се грижи за теб, когато ти е необходимо.

 

Стрелец

Ти имаш светло сърце и си забавна личност. Имаш проблем обаче с възможността да развиеш дълбока връзка с някого, защото мразиш да водиш сериозни разговори за себе си.

 

Козирог

На хората им е трудно да те опознаят, защото по принцип си много затворен. Твоето уединение е важно за теб и не си готов да се отвориш за кой да е. Преди да пуснеш някого в живота си трябва да се увериш, че може да му се довериш, че това е човек, който ще се придържа към твоите ценности, няма да клюкарства и да прави каквото и да било, което да те нарани.

 

Водолей

Винаги ще бъдеш изгнаник, черната овца, самотния вълк… Но си си ОК с това. Идеята за традиционна връзка, към която се стреми всеки друг, е невероятно скучна за теб.
За да може някой да се приближи до теб, трябва да ти покаже отворено и креативно съзнание, а също и липса на страх от общественото мнение за нетрадиционните си прояви.

 

Риби

За теб е трудно да се приближиш до друг човек, защото ти е толкова комфортно да си сам със себе си.
Няма да тръгнеш след някого, освен ако не решиш, че е изключителен или вълнуващ, защото някой, който не те интересува, просто не си заслужава времето.

Станете почитател на Класа