Какво става с Никол и Гришо!

Никол Щерцингер е станала част от популярната американска музикална група Black Eyed Peas. Това разкри лидерът на групата Will.i.am, който потвърди в същото време раздялата с вокалистката Фърги.

 

„Никол е в проекта на Black Eyed Peas. Не искам да давам подробности, но тя е включена”, сподели Will.i.am, който не уточни дали Шерцингер ще замени Фърги само за постоянно или само за предстоящия албум на групата - "Masters of the Sun".

 

В последните три месеца Никол Шерцингер усилено е записвала в студио с групата, а това без съмнение е отнемало огромна част от нейното време. Таблоидите в САЩ и Англия пък не спират да твърдят, че американката и най-добрият български тенисист не са се виждали точно от толкова време и са се разделили.

 

Все пак миналата седмица красивата певица си пусна селфи в социалната мрежа Инстаграм от Париж, където е и Гришо за участието си в „Ролан Гарос”. Двамата не са снимани заедно във френската столица и това засилва слуховете за отношенията помежду им.

 

Както е известно, Black Eyed Peas ще изнесе кратък концерт по време на официалната церемония преди финала на Шампионската лига в Кардиф, където утре един срещу друг ще се изправят Ювентус и Реал (Мадрид).

 

Black Eyed Peas бяха изключително популярни преди около 10 години, когато нашумяха техните хитове „Don't Lie", "My Humps", "Pump It", "Boom Boom Pow" и "I Gotta Feeling".

Станете почитател на Класа