Тази моделка не е излизала 6 години от дома си, вижте защо (СНИМКИ)

30-годишната Сандра Лингле като по чудо оживяла след страшна автомобилна катастрофа в Южна Каролина, САЩ. Пиян шофьор се забил с автомобила си в нейния и тя се врязала в телефонна кабина със скорост от 110 км/ч.

 

Лекарите дълго време се борили за живота й, два пъти й правили изкуствен масаж на сърцето и я включвали към апаратурата за изкуствено поддържане на живота, съобщава "Дейли Мейл".

 

Главата й набъбнала до размерите на баскетболна топка, а заради инфекция, която попаднала в устата на девойката, медиците се страхуват, че в близко време тя ще остане без зъби. Заради страшните последствия от инцидента, Сандра трябвало да изостави кариерата си на модел и все по-често започнала да мисли за самоубийство.

 

 

"След случилото се аз исках да умра. Ненавиждах своя живот и изчезнах от света, криейки лицето си зад косата си и дома си за цели шест години", споделя Сандра.

 

 

"Всеки мой зъб ме боли ужасно. Всяка сутрин проверявам дали всички са на мястото си. Живея в страх, че може да се лиша и от усмивката си", казва още тя.

 

 

След катастрофата на девойката й се наложило да се учи отново да ходи. Лекарите възстановявали буквално парче по парче лицето й. Но въпреки всички трудности, Сандра простила на пияния шофьор. Пострадалата разказва, че това е бил 18-годишен младеж, който сега се е оженил и има малка дъщеря. Тя не иска да погубва ничий живот, знаейки, че това няма да върне предишния й вид.

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа