Шаферка на сватба бе опипана брутално от кума и гости (СНИМКИ 18+)

В мрежата се появи смущаващо видео, на което шаферката на сватба в град Гуанджоу, Китай, е опипвана от няколко от поканените гости на церемонията. Жената с фамилия Занг, която била на сватбата на своята най-добра приятелка, е била насилствено натисната към земята и опипвана от поне петима мъже, сред които бил дори и самият кум, съобщава "Дейли Мейл. След първоначалния шок от ужасяващата случка, шаферката веднага се свързала с полицията и съобщила за инцидента.

 

 

Тя настояла пред органите на реда нападателите да бъдат подведени под отговорност за поведението си. В началото на клипа може да се види как жената е полугола, без горната част на роклята си. Тя е притисната към земята от няколко души в паркинга на залата, където се извършва церемонията. Според нейните думи, поне седем или осем от гостите на събитието, сред които и кумът, са я опипвали, докато другите са се смеели.

 

 

По-късно кумът е заявил, че е бил много развълнуван и не е знаел какво върши. Той заедно с другите мъже, участвали в инцидента, са се извинили впоследствие на Занг. Китайката обаче не е приела извиненията и е поискала от полицията и съда съответните действия за наказването на нападателите. Много от потребителите в китайските социални мрежи осъдиха поведението на мъжете, участвали в шокиращата случка и за пореден път поискаха да бъдат абсолютно забранени подобни сватбени "шеги" и обичаи, характерни за някои райони на Китай.

Станете почитател на Класа