Мошеник подмами лековерни жени в секс кастинг(СНИМКИ/ВИДЕО)

Американецът Марио Антоан си устрои кастинг на девойки, като им обещал кариера в порноиндустрията и приходи от десетки хиляди долари на ден, съобщават местните издания. 34-годишният мъж канел момичетата на "кастинг" и им предлагал да демонстрират уменията си, съответстващи на работното място, за което уж кандидатстват. По този начин той преспал с 10 жени. Освен това Антоан снимал на видео сексуалните си занимания като обяснявал на девойките, че качествата им трябва да бъдат оценени от шефовете на кинокомпанията "Плейбой Азия". Разбира се, жените впоследствие не получили никакви предложения за работа, както и обещаните хонорари.

 

 

 

 

А когато се опитали да се свържат с Марио Антоан, мошеникът им казал, че ако кажат на някого за случилото се, то той ще изпрати видео от "кастинга" на работодателите и роднините им.

 

Снимката е илюстративна

 

Всъда американецът се признал за виновен за мошеничество и бил осъден на 10 години затвор. Отделно от присъдата, той ще трябва да заплати парични компенсации за морални вреди на жертвите.

Станете почитател на Класа