Дневен хороскоп - 24 март

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Рутината, морално ще убива мечтите ви. Може дори да изоставите работата си и да отидете на разходка в парка. Съзерцавайки пролетта, ще пойскате да промените живота си, започвайки с работата и стигайки до любимия. Възможно е запознанство с лице, след общуването с което, състоянието ви забележимо, ще се промени.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес ще трябва да разчитате само на себе си и своите таланти. Другите пътища към успеха, ще бъдат блокирани от измамите и критиките от страна на шефовете ви. Досадна случайност, може да провали плановете ви в личния живот. Не тръгвайте на път в лошо настроение, иначе без неприятен инцидент, няма да се разминете.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Повишете самочувствието си и авторитета в колектива. Не позволите на другите да печелят, за сметка на вашият професионализъм и богат опит. За решаването на здравословни проблеми, може да се наложи да направите редица изследвания. Колкото по-скоро го направите, толкова лечението ще е по-ефективно.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Ще получите благодарност от хора, на които сте помогнали. Вие сте щедри с вашата подкрепа и съвети, което е важно. Финансите ви, ще се развиват много добре, така ще може да си купите всичко което сте планирали и дори повече. Денят е добър за образование, комуникация с бизнес партньори и активна кореспонденция по интернет.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Ако сте пълни с нови творчески идеи, ще имате нужда от финанси, за да ги приложите. Огледайте се за надеждни партньори и влиятелни личности, които да ви помогнат в предвиденият план. Възможно е неочаквано пътуване в чужбина. Между другото, там е възможно и среща с любим човек.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Напрегнат ден, се очаква за тези, които към всичко се отнасят лекомислено. Ако не разполагате с достатъчно сдържаност и отговорност, не обвинявайте другите за своите грешки. Денят е благоприятен за планиране на следващата ви почивка и пътуване. Нов роман, може да не се развие както сте искали, но не се разстройвайте.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Възможно е пътуване, след което да заемете водеща позиция в колектива. Трудно ще ви се отдават нови и глобални проекти, но с помощта на опитни колеги, ще се справите. Вечерта са възможни парични постъпления, както и добри новини от любимия човек. Като цяло, се пригответе за попълнение на семейството.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Трябва да бъдете усърдни в работата си, тъй като, ако бързате, ще направите много грешки. Възможно е днес, да срещнете истински гуру, който ще ви даде много мъдър съвет. За пазаруване и решаването на домашни проблеми, денят е добър, за това следва да му обърнете специално внимание.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Ако твърде рязко, се опитате да промените съдбата си, няма да успеете. Напротив, постоянно ще се сърдите, че нещата не вървят по план. Денят не е добър и за вземане назаем пари от приятели. Трудно е да се предскаже дали, ще бъдете в състояние да изплатите всички дългове. Вечерта посветете на комуникация с реални, а не виртуални приятели.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес, трябва да решите да прекарате времето си насаме с любимия човек. Толкова рядко може да си го позволите, поради постоянната си заетост, така че се насладете напълно на това време. Може да отидете на ресторант, да излезете сред природата или да създадете романтична атмосфера у дома. След това дълго, ще помните този прекрасен ден.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

По-малко се занимавайте с тези неща, които не ви носят щастие и радост. Продажба или закупуване на жилище , ще бъде повече от успешно. Основното нещо е, всички документи да са събрани предварително, а не да го правите в последния момент. Предстоят ви изразходвани за лечение, пазаруване за децата, ремонт на домакински уреди и закупуване на предмети за бита.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Ще чуете, за вас, много откровения от приятели. Някои от тях, ще ви зарадват, а други, напротив, ще ви разстроят. Хазартните игри е по-добре да изключите от

вота си, много по-голям шанс да спечелите пари има в работата ви. Денят е добър, за тези които са решили да купят неща за дома и да направят подарък на любимия

Станете почитател на Класа