Сексапилна синоптичка от bTV с голям гаф!

Натали Трифонова няма особено развито чувство за стил и елегантност в облеклото, пшие "Уикенд". Когато чете синоптичните прогнози в ефира на Би Ти Ви, Натали Трифонова винаги е облечена в строги костюми. Не е ли пред камера обаче, сексапилната блондинка предпочита да е шарена.

 

Тя носи толкова пъстри дрехи, че страдащите от фоточувствителна епилепсия могат да колабират, ако погледите им попаднат върху нея. Онзи ден 25-годишната девойка буквално беше замязала на екзотичен папагал с тоалета си. Роклята й на „Живанши" беше изпъстрена с всевъзможни цветове, а ярки детайли имаше и върху рокерското й яке.

 

За капак на всичко, Натали бе метнала на рамо и голяма жълта чанта. Хубавицата явно имаше среща и чакаше някого. За да запълни времето до идването на компаньона й тя извади айфона си и проведе разговор. Заради сексапила и красотата си,

 

Трифонова хич не е долюбвана от колежките си в Би Ти Ви. Повечето служителки на частния канал говорят зад гърба й, а недоволен от назначението й е и Емо Чолаков. Чешитът от Гоце Делчев не симпатизира на Натали, тъй като прогнозите му за времето са по-малко гледани от нейните – особено от мъжката аудитория.

Станете почитател на Класа