Дневен хороскоп-24 февруари

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Ще ви бъде трудно да анализирате неща, с които сте слабо запознати. Но, ще ви се наложи да се занимавате с проблемите на другите, забравяйки за своите желания и убеждения. В работата, може да има закъснения, с които, ще трябва да се справите сами. Вечерта посветете, на комуникация с децата и възрастни роднини.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Сутринта, ще ви се струва, че всичко в живота, преминава покрай вас. Може би, сами сте си го внушили? Станете по-инициативни, дори и в тези неща, които преди това сте пренебрегвали. Възможно е, интересно запознанство на неочаквана място. Това може да се случи, в магазина, на автобусната спирка и дори на няколко крачки от вашият дом.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес, трябва повече да гледате и слушате, отколкото да говорите непрекъснато. Вашето мнение е важно за семейството ви, но не и извън него. Трябва също да сте внимателни на пътя, както и да отложите пътувания на дълги разстояния. Изречено признание на ваш приятел, ще ви изненада.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Възможно е да се разочаровате от човек, когото познавате от много години. Огледай се около себе си, може би някой, специално се опитва да ви скара. На работното място, обстоятелствата, ще са благоприятни за реализация на отдавнашните ви планове и творчески идеи. Но трябва, освен да работите и да си взимате по-често, кратки паузи за почивка.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес, ще се занимавате с неща, които смятате за абсолютно безполезни. Но заповедите на шефовете си – няма да може да пренебрегнете. Трудна ситуация, се оформя и в финансовата сфера, може да се наложи да отмените голяма покупка за дома. Но, за сметка на това в любовта , ще сте изключително щастливи и доволни.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Толкова много работа, ще ви се струпа днес, че без помощта на колеги и партньори, няма да се разминете. Разбира се, повечето от работата, ще свършите сами, но вие ще се справите. Добре е също да обърнете внимание на емоционалното си състояние. Не е необходимо да изливате гняв и омраза върху хора, които ви уважават.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ще бъдете щастливи, когато намерите в телефона си съобщение от бивш приятел. Може дори да захвърлите работата и да отмените срещите си, за да се видите с този човек. Въпреки това, днес, не трябва да правите прибързани стъпки, тъй като това, ще има дългосрочни последици. Добре е, да не се влияеете от собствените си капризи.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Отнесете се с максимална отговорност, към работата си и не спорете с шефа, дори и ако той не е прав. В семейните въпроси, проявете лидерски качества, особено ако има нужда от спешно решаване на ежедневни проблеми или свързани с образованието на децата. Вечерта, може да посрещате гости от далеч.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес трудно, ще отстъпвате от собственото си мнение, когато става дума за пътуване в чужбина. Възможно е да спорите с избраника си, къде да отидете на почивка. Доходите ви са над средните и това, ще ви дава увереност в бъдещето. Основното нещо е, преди пътуването, да приключите всичките си дела в работата.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Понякога е по-добре да се изчакате, отколкото да пришпорвате събитията – обикновено, това е вашата тактика, но сега може да действате по друг начин. Обстоятелствата около вас ще се развиват по такъв начин, че ще трябва да променяте методите си постоянно. Възможна е спешна командировка или договор за работа в друго населено място.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес, ще трябва да живеете и работите по точно установен график. Така по-бързо и по-добре, ще се справите с основната си работа и може да планирате нещо ново. Възможно е, много усилия да изразходвате в опити да убедите любимия човек за правилността на решенията си. Помислете, дали наистина това е така?

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Установявайте повече бизнес контакти и търсете по-обещаващи начини за развитие на личния ви бизнес. Възможни са грешки в документите, които сте доверили да подписва и прави друг човек. Денят не е добър за пазаруване, по-добре организирайте екскурзия сред природата. Само се обличайте топло, за да не настинете.

Станете почитател на Класа