Дневен хороскоп -10 декември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Денят е подходящ за отдих и процедури свързани с здравето. Ако се чувствате разсеяни и уморени, трябва да отделите известно време, да си починете, най-добре в дома, в противен случай, може да прекарате целия работен ден, като спите на работното си място.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Свободното провеждане на деня, просто ще е задължително днес. Една разходка на открито, романтична среща или самотни творчески дейности, ще са правилният избор. Това ще ви позволи, да реализирате своя потенциал по малко по-различен начин (например, може да осъществите нещо вълнуващо, което няма нищо общо с вашата професия).

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Денят ще бъде белязан от влиянието на надежди, фантазии и илюзии. Не започвайте нови проекти - днес ще ви бъде трудно, да се отървете от спомените от миналото - те ще ви забавят или объркат.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Не се измъчвайте с ограничения и скучни трудоемки задължения. Вашата упорита работа, едва ли ще бъде забелязана от някого. Вместо това, отидете на разходка, обадете се на приятел, намерите нещо ново да правите. Ако не може да си представите живота, без интернет, отдайте се на блогове и портали които са ви интересни.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Опитайте се днес, да изключите всякакви важни дейности и парични транзакции от вашата програма. През целия ден, ще губите времето си в мечти, а не върху реалната си работа. Днес, не е ден в който може да разчитате на яснотата на ума си.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Възможно е да мислите за сънищата си, особено ако сте родени в средата на септември. Съня които сте имали, тази сутрин може да се окаже доста интересен, с някакъв скрит смисъл в него. Дори може да се окаже, пророчески.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес може да подложите на съмнение вашата оценка за миналите, настоящите и бъдещите перспективи. Креативността, чувствителността и интуитивното ви възприемане на живота, ще става все по-силно. Всяка работа, свързана с цифри, данни и факти, не е препоръчителна.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Деня насърчава чувствителността и емоциите. Може да имате повишен интерес към загадки, тайни и неразкрити мистерии. Това не е подходящ ден за активни дейности. Дори, когато вършите ежедневните си задължения и задачи, ще продължавате да се разсейвате от мечти и спомени.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес не е най-благоприятен, за разработване на специфични практични планове. До късно през нощта вашето въображение, ще се движи пропроционално на рационалното ви мислене и понякога дори, ще противоречи на здравия разум. Опитите ви, за справяне с нова задача, най-вероятно ще стигнат до задънена улица.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Денят е благоприятен за занимания с музика, изкуство, четене на философска или духовна литература, общуване с приятели, както и посещение на старинни или мистични места. Такова място може да намерите и във виртуалното пространство.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес на въображението ви, ще бъде дадена зелена светлина. Всяка дейност, която по един или друг начин усилва въображението ви, може да ви привлича. Въпреки това, когато става въпрос за важни лични инициативи, по-добре изчакайте до следващата сутрин.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес няма да може да останете безразлични към мнението на хората. Ако сте родени в средата на март, ще се надявате на чудо. До последния момент - ще се надявате недоразуменията да се изяснят, а проблемите да се решат , като с магическа пръчица.

Станете почитател на Класа