Дневен хороскоп - 14 ноември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес е по-добре да изберете вечерта за всякакви дейности, но имайте предвид, че края на деня е по-подходящ за забавление и творчество, а не за работа . Вашите мисли могат, да витаят в облаците, вместо да се съсредоточат върху даден проект.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес, няма да ви отнеме много време, за да покажете вашите топли и нежни чувства към близките си. Дори излишъкът от емоции ще бъде по-добър, отколкото хладното мълчание - в края на краищата, възможностите, да изразите любовта си по подходящ начин ще стават все по-оскъдни.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес е време, да се замислите за кариерата си и за начини да успеете. През деня илюзорното възприемане на нещата и хората, ще ви попречи да заемете правилна и ефективна позиция. Въздържайте се от активни стъпки – по- добре прекарайте деня в правене на планове.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

До вечерта ще останете във властта на впечатленията и емоционалните преживявания. Днес е идеалното време за творчество. По-добре ще е за вас, да избягвате сериозни промени в личните или бизнес отношения, включително тези, основани на договори.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес е възможно да останете под властта на илюзиите, погрешните убеждения и любовни чувства. Може да имате твърде дълбока вяра в нещо или да бъдете заблудени в сегашната ситуация. Едва към края на деня, нещата ще се нормализират и ще бъдете готови за уверени действия.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

В момент на вдъхновение (особено рано сутрин) може да постигнете много в името на вашето бъдеще. Ще бъде много по-добре, ако действията ви са предварително и добре обмислени, в противен случай, рискувате да загубите целта си, дори и да не се провалите напълно.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

През първата половина на деня трябва да избягвате бизнес срещи, планиране на дейности и мероприятия. Заложете на творчеството. Също, днес е твърде възможно да се оттеглите в своя свят, но в последния момент , да предприемете отчаяна стъпка в материално финансовата сфера.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес може да имате успех, дори и в много рисковани начинания. Например, може да успеете да се възползвате от възможност, малко преди да изчезне или да спечелите популярност в сферата на изкуствата. Част от вас , ще успеят да покажат, своята уникалност и независимост.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

От сутринта, може да се чувствате препълнени с решителност. Но не се доверявайте на това чувство: дори да ви държи няколко часа, след това ще започнете да се колебаете в избрания път. Трябва да избягвате всякакви рискови инициативи във финансовата, любовната или семейната сфера.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Денят не е подходящ за нови проекти. Дайте си време и отдалечете ума си от нереалистични желания. Някои промени, определено ще се случат във връзка с финансите ви. Така, че именно тук може да очаквате стресови ситуации.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Начина ви на мислене, може да претърпи някои промени. Сега ще обръщате повече внимание на материалното си състояние. Но въпреки това основното ви предимство, ще е във вашата вродена общителност, лесното адаптиране към нови източници на информация и способността винаги да сте информирани за всичко което става.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес трябва, да сте готови открито да изразите своите мисли и идеи. Но по-добре изчакайте до края на деня, за да го направите. Тогава ще сте, по-способни да преодолеете съмненията и да престанете да бъдете под контрол на вашите емоции и инстинкти.

Станете почитател на Класа