Най-скандалната българска моделка Джулиана Гани: Фики ме е свалял, но аз предпочитам баща му! Блондинката размаза Николета

Джулиана Гани става скандално известна преди години с победата си в конкурса „Мис Силикон“. Следва медийна война с Николета Лозанова, Елена Кучкова и други знайни и незнайни моделки. Гани печели много други еротични конкурси, повежда медийна битка с „Плейбой” и има редица фрапантни връзки, които я превръщат в една от най-коментираните светски шоу гърли. Само пред нашия вестник тя дава най-откровеното си интервю до момента, в което говори за отношенията в шоу бизнеса, любовта, приятелствата и секса.- Как започна всичко, първият момент, когато осъзна, че си известна?
- Ти ме заби направо! Стана с течение на времето. Спомням си, не ми е било въобще лесно. Отначалото танцувах, нямах пълнолетие. След това се явих на един-два конкурса - неуспешно. Хем не спечелих, хем и награда не получих. Първият конкурс, който спечелих, беше Best erotic models в Night flight. Бях на 20 години, беше доста вълнуващо за мен. Осъзнах, че доста ми хареса да съм в светлината на прожекторите.

- Добре, ами периода, когато си била малка, а си танцувала по клубовете. Не се ли страхуваше да бъдеш по тези места?
- Страхувах се, но трябваше да плащам образованието си. Когато дойде време за семестъра, всеки си чака вноската и затова ходех да танцувам. Използвах си визията, казано с най-прости думи. Беше ми изморено, вечер танцувах, сутрин ходех на лекции.

-Ще ми разкажеш ли някоя неприятна случка от този момент. Кога си се чувствала наистина заплашена?
- Сега ще ти разкажа една случка, която и до ден-днешен ми остави белег. Танцувам си аз на сцената и знаеш, мъжете пияни, надрусани идват да те заговарят. Един дойде, дръпна ме, но аз го изгоних. Казах му: Абе какъв си ти, махай се. Този въпросният ми дръпна ухото, аз бях с огромни обици. Скъса ми ухото.... потече кръв, дори не разбрах кой беше в лудницата. Беше много гадно.
Нарочно не съм си го направила и до ден-днешен. Против уроки ми е. Иначе при пластичен лекар може да се направи.

- И после вече започват конкурсите. Разкажи ми кой според теб е най-успешният?
- Най-успешният ми конкурс е „Мис Силикон”. Може да имам много награди, но и до днес хората ме знаят като скандалната Джулиана Гани от този конкурс.

-Къде се ражда скандалният образ? Кога реши от момичето, което танцува, за да си плаща семестрите, да се превърнеш в скандалната Джулиана Гани?
-Нямах никакви стратегии. Напротив, и по принцип в живота не съм скандална личност. Никога не се заяждам, без да ме настъпят. Не е било умишлено да бъда скандална, просто винаги попадам в ситуации, в които трябва да се оправдавам.

-Кой е най-големият ти враг в шоубизнеса?
-Николета Лозанова!

-Как започна конфликтът с нея?
- Тя не ме познава, но при всеки удобен случай започва да ме плюе. Дали за грима ми, дали за операциите по мен. Или пък за участието ми при Карбовски. Самата тя едва ли е критерий, за да ме съди, след като е с 1000 операции по себе си, за да изглежда така.

- А защо според теб те съди?
- Според мен ревнува от мен. Тя е застаряваща звезда, която беше много актуална, така или иначе на всички ни минава времето. Сигурно след 2-3 години и моето ще мине, но в момента аз съм актуална и според мен тя се дразни от този факт. Това че ме канят по предавания, риалитита. Имам чувството, че тя го приема направо лично.

-Ти виждала ли си я на живо?
- На живо съм я виждала, когато работех в ТВ7, но разговор не сме имали. Подминавахме се.

-Разкажи ми сега за пластичните си операции?
- Два пъти съм си правила гърди, носа и устата съм хиалурон.



-Сама ли си плащаше операциите?
-Да. Напълно сама. Имала съм и мъж до себе си, който ми е помагал. Не съм разчитала на родителите ми, нито пък съм била поръчвана като други мои колежки.

-Кои са тези твои колежки?
- Е това вече не мога да го кажа (смее се). Ние сме в един бранш и не искам допълнителни интриги. Според мен самото поръчване става с общи познати. Гледаш тя с кого комуникира, ако познаваш някоя от нейните приятелки, казваш, че я харесваш и така.

-А запозната ли си колко струва да си поръчаш момиче в България?
- Чувала съм, че е между 1000 и 2000 лв. Не знам, аз все съм по дълги връзки и не ме вълнува това.

- Сега ще ми разкажеш ли за Елена Кучкова?
-Скандалът ни беше по повод „Плеймейт”. И двете участвахме в конкурса и трябваше да заснемем календар и фотосесия за списанието. Само че преди да се проведе конкурсът ми казаха подред, кои ще бъдат победителките. Тогава „Плейбой” ме заплашиха със съд, защото имах договор и не можех да се откажа от конкурса. Казах им, че няма смисъл да се разправяме, знам коя ще бъде първа, но поне съм била на фотосесията. Те откачиха и пак започнаха със заплахите. Аз се изнервих, написах кои ще бъдат победителките и накрая така и се оказа.

- В крайна сметка те осъдиха ли те?
-Не, те се извиниха. Но в крайна сметка конкурсът пак го има, но никога няма да е толкова успешен.

- А какви са ти отношенията с Кучкова?
-Не съм я виждала. Тя изведнъж се загуби, имаше си някакви драми. Лично към нея никога не съм имала нищо лошо, даже я харесвам като жена. Аз знаех просто коя ще бъде първа на конкурса, а Кучкова ми се обиди. В това няма лошо, нека бъде първа, щом има кой да плати за нея. Не изпитвам неприязън към нея.

-Ще ми разкажеш ли за Карбовски? Ти спомена неговото име.
-Той е един хаплив журналист. Не е лесно гостуването при него, защото той по всякакъв начин се опитва да изкара, че той е добрият, моралистът, а ти си лошият. Не е лесен разговорът с него, но аз съм била няколко пъти негов гост и мога да кажа, че си останахме с едни приятелски отношения.

-Четох някъде, че сте имали дори и връзка?
-Не, това не е истина. Повярвай ми - не е истина (смее се).

-Може ли да те попитам за хонорарите. Първо четох, че си танцувала за 400 лв.?
-Да, 400 на вечер. Бях топлес, но съм танцувала и нормално. В момента вече не танцувам. Организирам събития и партита, но аз в тях не участвам.

- Сега да си поговорим за личния живот. Чух, че имаш нов приятел?
- Той още е в тайна. Нещата са много отскоро. Както ти знаеш, преди 3 седмици се разделих с женения, с когото бях доста време. Бяхме заедно около година.



-А жена му знаеше ли?
-Според мен е знаела. Писаха ни по всички вестници. Той живееше при мен, оставаше да спи. Коя нормална жена няма да се усети?

-Не ти ли беше жал за жена му?
-Беше ми жал, защото един ден ако се оженя, може и на мен да се случи. Знаеш ли обаче какво си казах - ако не съм аз, ще е друга на моето място. Той така е решил. Него не му беше жал за жена му и децата му.

-В крайна сметка защо се разделихте?
- Защото излезе лъжец, стиснат и какво друго...много почнах да се съобразявам с него. Обсебваше ме: скандали, детективи, глупости. Постоянно трябваше да се крием, да не излизаме от вкъщи. Аз бях като в един затвор. Това е истината.

-Кое е най-лошото нещо, което ти е правил? Биеше ли те?
-Не, не ме  е докосвал. Даже не е бил скандален, да крещи или прочие. Най-лошото е, че не може до 5 сутринта да спиш при едната жена, в 6 да излизаш и да се прибираш в дома си, защото в 8 се събужда другата и ти да се прибираш и да се правиш, че си спал при нея. Това малко ли е?

-А, детективите? Наистина ли са те следили?
-Да, беше ми закачен телефонът, имах детективи. Къде ходя да пия кафе, къде ходя на фризьор. Имах охрана, когато съм водеща или имам участие, ходех с двама-трима охранители, назначени от него, които той плащаше.

-В крайна сметка кой сложи края?
-Аз. Казах, че не издържам, че си искам моя живот. Ето сега правя събития във Варна, София, Банско. Ако бях с него, трябваше да си стоя у дома и да чакам да дойде да ме види. Това не е живот. Реших, че е по-добре да се разделим.

-Кое е най-скъпото нещо, което той ти е подарявал?
- Това е труден въпрос. Скъпо, скъпо....ако ме питаш за злато, коли, апартаменти, нямам такива неща налице. Може би най-скъпото за мен ще бъдат спомените от екскурзиите с него, защото ме е водил на много хубави места.

-А най-скъпото нещо, което си получавала от мъж като цяло?
-Мен цялото ми наследство е от родителите ми. Скъп подарък от мъж нямам, ако имам ще се похваля първо на теб!

- Разкажи ми малко за новия си приятел?
-Той е от София, на 31 години. Харесва ме, хубаво ни е заедно. Не ме ангажира със себе си, не ме ревнува. Имаме една свободна връзка. Това с какво се занимава са подробности. Не е известен, както обикновено аз харесвам безизвестни.

-Джулиана, разкажи ми за мъжете в шоу елита. Колко от тях са ти предлагали връзка?
-Еми...доста. Сега примерно Мартин Камбуров, Фики ми е писал. Аз вече не ги помня, защото не ги отразявам.




-Фики! Ти харесваш ли го като мъж?
-Не, не е мой тип. По-скоро харесвам баща му (смее се).

- Сега да поговорим за секса, името ти винаги е свързано със секса. Разкажи ми най-скандалния сексуален опит, който имаш?
-На дърво, аз съм го казвала. Ама това беше преди много години, още бях малка!

-Кой те качи на това дърво?
-Е, кой...мъжът ме качи и го направихме там. Като ме гледаш мога ли сама да се кача на някое дърво (смее се).

-А най-лошият ти опит?
-Да ти кажа нямам лоши сексуални опити, не че се хваля, но винаги се получават нещата.

-Българите стават ли за секс?
-Аз не съм била с много чужденци, ама българите са си добре. То е по-скоро до човека, не до нация. До това дали си сексуален, или не си. Усещам тези неща, имам нюх. Например не съм правила секс с жена и не искам. Доста са настъпателни, като знам колко лесбийки са ме нападали, май не е моето. По-вулгарни са от мъжете.

-Кое е нещото, което още не си пробвала в секса?
-Не съм пробвала с жена, животно...много неща не съм пробвала!

-Мислиш ли за сватба, деца?
-Този път ако нещата ми се получат, много искам сватба. Февруари месец ще стана на 26 години и вече ми е време.

- Ти си чест гост на различни партита. Какво мислиш за шоу елита?
-Знаеш ли, според мен повечето известни са привидно много щастливи и изглеждат по един начин. Реално обаче са много самотни, но всички имат някаква драма, която прикриват чрез визията си и чрез тези събития. Това е просто шоу бизнес, ти си така пред хората. Изглеждаш по един начин, обличаш се по-добре. Колкото по-известен си, толкова си по-самотен.

-Четох някъде, че си искала да ставаш певица?
- Не, това е лъжа. Всички ме питат защо не ставам певица. Скоро обаче ще ме видиш в музикален клип с пиано. Това ще бъде мой самостоятелен клип с вокал и пиано.

-Какво мислиш за Моника Валериева, Златките?
-Харесвам ги, много са хубави и поддържани. Ти знаеш, че плеймейтките са едни от най-поддържаните жени. Като облекло, като визия, фитнес. Те се грижат за себе си.



-Колко пари даваш месечно за тунинг?

-Не знам, вече не мога да ги сметна. Постоянно съм на процедури, на фитнес...Купувам дрехи. Поне по 3000 лв. на месец си отиват. Най-много за дреха съм давала 2000 лв. за рокля, но аз обикновено купувам накуп няколко неща.

-Говорихме за скандалните неща, за които всички те питат. Разкажи ми обаче за детството ти?
-Бях много скромна, ученолюбива. Имах амбицията да съм номер 1. Не мога да не получа 6-ица по нещо. Бях отличничката на класа, с грамоти, награди, ленти. Винаги.

-Семейството ти как реагира на разликата - от момичето с грамотите и лентите, в образа на Джулиана Гани?
-Баща ми вече го няма, той почина. Винаги е живял в чужбина, за мен се грижеше майка ми. Тя е много широко скроена, открита. Подкрепяла ме е винаги. Не е спорила никога с мен.

-Беше ли влюбена в първия мъж в живота ти?
-Бях много, много влюбена. Изкарах една година с него. Разделихме се, защото беше на 30 и няколко, а аз на 17. Не съм имала много мъже в живота си, аз съм по сериозните връзки. С когото и да се хвана изкарвам поне по година и половина.

-Искаш да кажеш, че никога не си правила секс за една нощ?
-Правила съм, но това е било преди. После като те хване животът...сериозна връзка, готвене, чистене, пране. Ангажименти, събития. Повярвай ми - не ти до секса за една нощ.

- Наистина ли искаш да ми кажеш, че готвиш и чистиш?
-Да, даже ще ме видиш в няколко готварски предавания този сезон. Обожавам да готвя, когато имам време. Нямам домашна помощница, правя си всичко сама и съм супер бърза. Говоря по телефона, чистя, през това време гледам сайтове за рокли. Правя 5 неща едновременно.

-Добре, последен въпрос - за какво мечтаеш?
-Искам да ми е щастливо, спокойно и един ден да си имам рубрика някъде. Страхувам се от лицемерни хора, защото пред теб са едни, а зад теб други.
 
Едно интервю на Костадин КОСТОВ, в. "ШОУ"
 



Кръстила маймуна на Златка Димитрова
Имам история с моята приятелка моделката Габриела Попова. Веднъж бяхме в зоологическата градина и харесахме една маймуна и се бъзикахме, че ще я кръстим Златка Димитрова. Тя беше една черничка, една мъничка. Решихме да питаме дали можем да станем меценати на маймуната. Те казаха, че може, просто трябва да даваме пари и да се грижим за нея. Така тръгна мълвата, че двете сме осиновили Златка Димитрова. Тя обаче не се обиди, а беше над нещата. Даже се разсмя, когато чу.

Станете почитател на Класа