Дневен хороскоп 28 септември

.

 

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Денят, ще ви създаде благоприятни условия за себеизразяване. Обстоятелствата често ще ви помагат, но вие също трябва да покажете някаква активност, в противен случай, добрите възможности ще останат неусвоени.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

За да се ориентирате по-добре в обстоятелства на деня и неговите невероятни възможности, се препоръчва по-малко време да прекарвате в рационално мислене и повече време да разчитате на вашите чувства, впечатления и настроения. Може спокойно да разчитате на комплекс от личните си ценности или система за колективни вярвания, приети в обществото.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес, ще ви се позволява много и това не е шега. Ще сте свободни в търсенето на истината, при изразяване на личните си възгледи за живота и таланта си, в избора си на вяра, в маршрут за пътуване или държава за пребиваване.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Ще имате късмет, при решаване на сложни тайни дела и проблеми по законен начин. Интуитивно, ще чувствате когато сте застрашени, което ще ви позволи да избегнете своевременно, например финансова катастрофа. Също добро време за решаване на въпроси от личен характер.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Хората, ще са склонни да бъдат прекалено щедри към вас днес. Вашият партньор може да стане ваш приятел, покровител или кредитор. Всъщност, това може да бъде дори по-благоприятно за него, отколкото за вас. Въпреки нарастващата ви лична привлекателност, трябва да се опитате да обърнете повече внимание на нуждите на другите, вашата щедрост ще бъде оценена.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Трябва да се опитате да бъдете по-снизходителни към своите колеги или служители. Днес е добър момент да увеличите вашите физически и психически натоварвания, при условие, че вършите позната работа. В такъв случай, имате шанс да подобрите разбирането на дадена задача или да увеличите вашия авторитет.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Това е добър ден за започване или планиране на почивка и избор на придружители. Ако имате деца, днес може да заслужите тяхното уважение, тъй като отношенията ви, ще бъдат хармонични и ще са съчетани с тяхната емоционална привързаност и доверие към вас.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Членовете на семейството ви, ще са добронамерено настроени към вас и не се изненадвайте, ако в замяна ви помолят за някаква услуга или финансова помощ. Това е благоприятно време, за кандидатстване за ипотечен кредит или заем за придобиване на някои ценен актив (например, жилище или бизнес помещения).

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Това е доста успешен ден. Въпреки това, може да бъдете под силното впечатление от предишни събития и да подценявате положителния аспект на перспективите пред вас. Днес е препоръчително да отделите повече внимание на мнението на хората, свързано с житейските философии, религиозните вярвания и традиции.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Усилията ви, ще са насочени към изпълнение на ежедневните ви задължения и ще бъдат компенсирани или признати по някакъв начин. Разширяване на вашият професионален авторитет, автоматично ще доведе до по-добро финансово състояние, особено ако работите с чуждестранни партньори или бизнес съдружници от други градове.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Вашите желания днес, едва ли може да бъдат описани като скромни. Въпреки това, вие и онези, които ви обожават, ще мислят за тях, като за нещо абсолютно естествено. Може да бъдете напълно сигурни, че вашите близки, приятели, деца и роднини ще споделят вашите намерения и като минимум, ще съчувстват на вашите нужди.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Денят е благоприятен за реализация на дълбоки емоционални или тайни намерения. В резултат, вместо лекомислено да се шегувате наляво и надясно, може да докажете, че сте заинтересовани от семейните дела или дълбоко лични въпроси.

Станете почитател на Класа