Мъж видял детето на съседите вързано за въже на врата, компетентните органи мълчат

Матю Найт е в шок, когато, минавайки покрай къщата чувал писъци, а след това и тревожна гледка - детето на съседите било вързано за оградата. Момичето на възраст между две и три години и е било вързано с въже за бънджи, а Матю веднага се обадил на полицията, е записал невероятната случка и я изпратил в медиите, за да докаже своите твърдения, пише zajenata.bg.

 

Призовал да излезе някой от къщата, а накрая се появила майката на момичето.

 

-Не ми ни обърна внимание. Сигурно разбра, че я познах заради предишни инциденти с детето. Наистина съм загрижен за нея. Бънджи въжето е наистина силно, когато приближих, момичето стоеше на пръсти, а въжето беше на врата ѝ и видях, че се мъчи, казва Матю.

 

Нещата се влошават, от полицията му казали, че това е трети път този месец, когато се намесват в същата къща заради небрежност към детето, което потвърждават и съседите, защо детето постоянно плаче, или пълзи само посред улицата.

 

Журналистката, която излязла на терен се е опитала да разговаря със съседите, но никой не искал да говори пред камера.

 

Също така е била повикана и социалната и здравната служба, но тези институции са казали, че не излизат със становище, освен ако не става дума за смърт на дете или ако детето е в момент, преди да умре.

Станете почитател на Класа