Дневен хороскоп - 22 август

Звездите вещаят лош ден за четири зодиакални знака днес. Рибите най-много ще препатят. Техният гняв може да избухне със страшна сила след получаването на някаква информация за хора, които ще се опитат да ги измамят.

Ето какво очаква останалите зодии

 

 

ОВЕН
Невъзможността да се намесите пряко по определен начин за позитивно развитие на личните ви дела и необходимостта да изчакате чуждото решение по важен въпрос ви поставя в ситуация на пасивен зрител. При тези обстоятелства силно развитото ви чувство за отговорност засилва безпокойството ви, но напразно се тревожите. 

ТЕЛЕЦ
Силно изразени са вашите практически стремежи и възможности в понеделник. Не сте далеч от реализирането, днес ще имате възможността да осъществите стремежите си. Няма да бъде излишна повишената ви бдителност към думите и делата на онези, с които работите, тъй като не е изключено някой да прави опит за измама.

БЛИЗНАЦИ
Макар и старателни в задълженията си днес, няма да успеете да скриете безпокойството си, породено от неяснотата около вас. То е видимо изразено в деловия живот, но и домът допринася за това състояние. 

РАК
Благоприятно ще се развият делата в понеделник за Раците. Може би не в смисъла, който ви интересува, а във възможностите за лична инициатива и самостоятелни действия. Днес вашата активност е важна, а плодовете от нея ще ви зарадват в близките дни. Ако имате уредени срещи през деня, твърде вероятно е да не се състоят.

ЛЪВ
Творческият ви импулс е засилен и повечето от Лъв ще бъдат изключително активни днес. Не са изключени несъгласията на някои от колегите с начина ви на работа и подхода ви при решаване на някои от текущите проблеми. Радостта ви ще бъде предизвикана от добра служебна новина.

ДЕВА
На път сте да допуснете грешка в отношенията си с ваши делови партньори или с влиятелни лица от обществото, което на повечето от вас ще им струва скъпо, но обстановката скоро ще се промени и от положително решението ви ще се превърне в отрицателно. Не прибързвайте в действията си. Обмисляйте добре решенията си.

ВЕЗНИ
Понеделник е успешен и предоставя добри възможности за делова реализация. В много случаи тя има отношение към вашите контакти и финансова дейност, а при някои е възможно осъществяване на важна сделка или подписване на договор. Не са изключени извънредни обстоятелства, които ще отложат изпълнението за друг ден.

СКОРПИОН
Днес повечето от Скорпион са завидно дипломатични и внимателни в контактите и навярно имате пълно право за това. То е плод на вашето интуитивно схващане за обстоятелствата, стекли се сега около вас. Ще бъде задоволено желанието ви за получаване на допълнителна информация относно интересуващите ви партньори.

СТРЕЛЕЦ
“Огненото” ви разположение и днес не отстъпва на заден план, но често то се възприема като вид агресия, от което могат да последват някои недоразумения. Така е възможно да бъдат изтълкувани вашите думи и действия в службата или сред приятелите, с които днес ще контактувате. Известни неприятности ви очакват в работата, както и при работа с пари. Възможен е опит за измама.

КОЗИРОГ
Има възможност за положително развитие на делата ви в понеделник, макар да не е толкова изразително. Мнозина от вас ще се сблъскат с открита неприязън от околните. Фактът не е така неприятен, защото всеки има противници, но по-лошо ще ви се отрази опитът на лице от тази среда да ви подведе с дейност, която изглежда много съблазнителна, най-вече с обещание за повече пари.

ВОДОЛЕЙ
Доста добър е този понеделник за вас и почти всички ще са активни днес. За някои това е много важно и ще се доберат до осъществяване на желанията, но всички от Водолей, които имат намерение да извършат действия, имащи определено отношение към деловия напредък, ще имат пълен успех. Не се конфронтирайте с никого, най-малко с колеги, от които зависите професионално.

РИБИ
Днес вашият гняв може да избухне със страшна сила след получаването на някаква информация за хора, които ще се опитат да ви измамят. Става дума за “приятели”, с които имате финансови отношения. Не правете грешката да им предоставяте финансите си. Ще останете измамени. Професионалният ден за мнозина е активен и ползотворен, свързан с нови идеи и възможности.

Станете почитател на Класа