Дневен хороскоп - 25 юни

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "Вярвам в позитивното стечение на обстоятелствата!" Следвайте мотивациите си! Този ден посветете за планиране на бъдещата си дейност, не отказвайте дори случайните контакти, тъй като съдбовни знаци ви заобикалят от сутрин до вечер! Премислете всяко свое действие, преди да го предприемете! Някои амбиции са излишни и по - скоро проявете сдържаност и тактичност, заради наложителните изчакващи позиции! По отношение на околните, бъдете съпричастни към проблемите и желанията им, подайте им ръка, гореща от обич. Финансови постъпления за някои и приятни срещи ще ви презаредят с енергия! Съвет: Ще можете да се справите и с най-заплетените ситуации, но проявете деликатност!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз: "Имам мотивацията да се преборя и с детайлите и особености на днешните задачи!" На хоризонта предстои избор, касаещ работата ви?! Някои ги е обзела романтика и ще мечтаят за всяка свободна минута с любимия човек?! Насладете се на споделените чувства и дайте необходимото от себе си, за да направите партньора си щастлив, а връзката по-сериозна! Необвързаните също ще имат напредък, представяйки се в много добра светлина пред обекта на чувствата си. Днес не говорете много пред колеги и приятели, защото в "полезен капитал", могат да превърнат всяка ваша дума! Бързо разрешавате битов проблем и го забравяте! Съвет: Не давайте излишни обещания без определен повод и конкретика!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз: "Ще се справя с всичко, без да дарявам компромиси!" Не се страхувайте от експерименти, ще видите, че са успешни! Добра възможност за стартиране на нещо ново, което ще ви погълне изцяло! Резултатите от труда ще дойдат на по-късен етап, а дотогава бъдете упорити и не се отказвайте. Имате правилно мислене по отношение на професионален проблем и с действията си ще ускорите решаването му. Имате повод да наложите свой стил на работното място и ще трасирате пътя на промените нововъведенията. Преуморите ли се, не е препоръчително да се отдавате на сериозни покупки! Съвет: Проверявайте всяка информация, достигнала до вас!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "Вярвам в себе си и смело крача напред!" Изцяло сте подвластни на емоцията! За много неща ще трябва да помислите и е възможно да промените отношението си към лица и събития?! Дори и да не го желаете, живота ще ви застави към действия, с които да преминете над определени предишни убеждения, някои от вас едва ли ще приемат молби за извинения! В нищо няма да сгрешите, напротив - все едно "камък ви слиза" от плещите. Резултати от проект, върху който работите, подхранва претенциите ви да сте измежду най-добрите в областта на способности и умения,на желание и устрем. Дайте път на творческия си заряд, вдъхновен от любовта ви! Съвет: Съхранете зd себе си всички амбиции, преди да вземете решение за споделяне?!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз: "Което е необходимо да се случи, давам му "зелена посока"! Много градивен ден! Можете да създавате доста добрини, стига да поискате?! Днес ще имате възможност да дарите някому с много повече внимание и непоискана услуга, повярвайте, много важно е за самите вас! Наясно сте с начините и знаете как да постигнете емоционален комфорт, с нескрит интерес ще се насочите в области, носещи ви дълбоки усещания и мотивации. Финансови придобивки ще съпътствуват усилията ви, внимавайте само в приложението им?! Сетивно мислите за належаща промяна в живота ви и търсите нови предизвикателства! Съвет: Поели сте път за постигане на идеите си, заслужени според вас и затова се следвайте!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз: "Никой не е в състояние да ме разделечи от желанията ми за доказан успех!" Опитайте да контролирайте някои работни алтернативи и не се нагърбвайте допълнително с ангажименти?! В много посоки ще насочите вниманието си, преодолявайки зависимости и дневни бариери, вие ще вложите цялото си желание за постигане на намеренията си! Ако срещнете неразбиране от хората, с които се налага да работите, не се разколебавайте и не поддавайте на чуждо мнение?! Достатъчно силни сте, имате енергия, професионален опит и знаете какво правите. Аргументираните ви доводи привличат на ваша страна повече разумни хора, с доказани лидерски позиции! Съвет: Действайте интуитивно!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз: "Контролирам се достатъчно, за да си позволя компромисни алтернативи?!" Помислете и върху собствените си приоритети и се опитайте да ги припомните на околните?! Днес изхождайте от правото всички да бъдат добре! В работата са приложими компромиси и то е, защото е безсмислено да спорите върху непроменими на този етап неща?! Домашното ви огнище е поохладняло от противоречия, но там разума ще надделее! Покажете на близките, че ги обичате и сте загрижени за тях. Приятна изненада предстои от любовта, която е до вас и окриля действията ви. Не пренебрегвайте съществения разговор за потенциалните очаквания от нея, но деликатно?! Съвет: Ако продължите съобразяване с околните, то ще изместите собствените си идеи?

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз: "Изцяло следвам себе си, без да се коригирам от страничното мнение!" Има неща, които ви създават ситуации за полет?! Събитията ще са позитивни, а вие ставате по - сговорчиви и приветливи! Съобразете се с емоциите, като координирате в нова светлина начина си на общуване, за да спечелите вниманието и доверието на събеседниците си, особено към работните контакти. Това е важно днес и колкото навреме го разберете, толкова по-добре ще се почувствате?! Вълнуващи сте и впечатлителни, затова овладейте ангажиментите, уредете задължителните си планове и си определете разпускащи за тонуса ви моменти. Защитете интересите си така, както само вие умеете! Съвет: Не отстъпвайте, ако ви налагат корекция на собственото ви поведение?!

СТРЕЛЕЦ 22.11 – 21.12

Девиз: "Мога да бъда уникално последователен/а!" Мислите дързостно, но за всичко има време! С някои задължения няма да можете да се справите в рамките на деня, но затова поне мисловно се насочете към източниците на помощни дивиденти?! Не обещавайте съществени неща в службата и на домашните си, тъй като едва ли да можете докрай да ги изпълните! Задължително намерете време за възрастните си роднини, които отдавна не сте виждали - има какво да научите. Социални перспективи ще занимаят деянията ви, с възможност за много приятна финансова изненада! Бъдете креативни и последователни! Съвет: Може би ще получите доста препоръки днес, но приемете докосващите Сърцето ви?!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Девиз: "Всичко, което стремително искам - го получавам! Съдбата ме покровителства!" Изчаквайте мнението на другата страна! Необходимо е трезво да оцените обстановката с околните, специално работата и близките си отношения! Не бъдете дребнави или горделиви, за да не си навлечете нежелани разправии и спорове без координация! Вашето великодушие и търпение могат да съхранят дневния ви уют и да се почувствате значими. Внимавайте с новите увлечения, изпълнени със странни обещания и илюзорно поднесени представи за предстояща действителност. Може би леко ще се разочаровате от разминаването в нагласата ви или ще се сблъскате с явен консерватизъм?! Съвет: Никой не е в състояние да обори принципните ви приложения към успеха?!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз: "Мога да приложа преценката от личния си опит и оттам да действам целенасочено!" Овладейте амбициите в дейността си и много внимателно преценете контактите! Нови тенденции и трансформация ще засилят усещането ви за високи отговорности, които стоят пред вас?! Стремежите ще добиват реални очертания и самите вие ще ставате все по-наясно с онова, към което сте се насочили. Бъдете организирани, етични и принципни, като давате приоритет на стойностните неща. Освободете се от всичко, пречещо ви да прецизирате детайлите в спазване на уговорените срокове. Не подценявайте съпътстващите ви неразположения, на този етап хронично подсказващи умора! Съвет: Не бива да участвате в странични спорове и общи решения, не се препоръчва угаждането на всеки?

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз: "Действам смело и коментирате по моя адрес са излишни!" Днес сте "факири" по взаимоотношения?! На преден план ще изпъква доброто ви възпитание и толерантно отношение към другите! С интелигентното си присъствие ще привличате интереса на персони, имащи власт и желание да ви съдействат в плановете и подкрепят с позиции. Утвърждавате мнението за себе си за хора, на които може да се разчита! Разумно изразходвайте енергията си - целите се перспективно и придобивате известност. При възможност прегледайте бюджета си, не купувайте препоръчани стоки, без належаща потребност - рискувате с непредвидени средства! Вечерта е копнежна! Съвет: Понякога се налага повече артистичност, знаете "защо"?!

Станете почитател на Класа