Дневен хороскоп - 2 май

ОВЕН 21.03 - 20.04

Опитайте да канализирате приоритетите си, особено свързаните с предначертана вирелаксация?! Роднини ще се опитат да осуетят плановете ви, а днес имате куп неща за вършене, които не бива да отлагате! Факт е, че сте емоционално преуморени. Не прекалявайте със задачите, намерете и малко полезно време за себе си: открийте красотата на деня в простичките ежедневни работи, като чаша димящо кафе, примерно или пък заслушани в романтичната песен на птиците! Не бързайте за никъде, хармонизирайте се и всичко ще се подреди повече от добре! Не загърбвайте ангажиментите си в любовта! Съвет: Днес интуицията е водеща - не я пренебрегвайте в посоката на значимите си лични решения!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

От вас зависят идеите за ползотворни контакти и отмора?! Днес не бива да бягате от задълженията си, дори те да ви се струват доста и да смятате, че вас очаква всичко? Има защо да сте добри, като покажете толерантност към колеги, приятели и почитта си към семейството - направете някои мил жест и ще трогнете всички: умеете го. Само не прекалявайте с поисканите от вас обещания, не давайте такива, ако не сте преценили възможностите си! Внимавайте с преговорите към финансовите намерения?! Компромиси се задават в посока към любовта, но скрепват чувствата! Мислете и за себе си - нужна ви е оценка и подкрепа от милите същества! Съвет: Дайте си шанс в близките отношения и не бягайте от споделената обич!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Дистанцирайте песимистичните мисли и погледнете ведро към дневните ситуациите! На лично ниво се задава проблем с ясно преоткрито значение? Повечето ще са раздвоени между рутинни ангажименти и конструктивен разговор с любим човек, ала знайте, че днес каквото и да направите, все не е достатъчно: за вас и околните?! Бъдете готови за неразбории с приятели или близките. Днес има вероятност от финансови недоразумения. Поради обосновани обвинения, съмнения или критични забележки, търпението ви може да се изчерпи, проявете изискана деликатност и повече разум! Съвет: Дарете повече надежди на половинката си и не се обвинявайте в липсващ толеранс!

РАК 22.06 - 23.07

Вероятността от разкриване на задкулисни странични проблем е огромна, както и после съпътстващата радост и удовлетворение от себе си на лично ниво?! Мнозина от вас ще изживеят сериозни трансформации на възгледите си, решени да се съсредоточат върху отношенията напоследък и да преоткрият грешките си, редом с тях и чувствата! Благодарение на интуитивната си насоченост, значително ще подобрите стойността на приоритетите си. Не отлагайте съществен разговор с любимия си човек! Някои конкретни неразположения, свързани със здравето, се нуждаят от имунна подкрепа! Съвет: Не е препоръчително да се затваряте в себе си и да оставяте в недоумение околните!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Не се оставяйте да ви водят лични противоречия или пък недоразумения, включващи прекалени изисквания към вас - покажете достойнство и изискан стил в отношенията: способни сте! Денят ще ви дари с късмет и много слънчеви емоции, дори някои от вас няма да повярват на сбъднатите си желания?! Запазете спокойствие и се насладете на хубавите мигове чрез пътуване с приятели, на вдъхновението си от покупките и не на последно място ще имате радостна комуникация с любимите същества. Ще постигнете успешно намеренията си, ако проявите поне мъничко активност, без да се опиянявате от лъчезарието на моментите! Съвет: Срещата с близки хора, празнично ви презареждат с дни напред!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Някои от домашните условия са на преговорно ниво, а вие не се притеснявайте от усложнения - излишно е?! Дневните набелязани срещи са доста придирчиви за внимание от ваша страна?! Не бъдете несъобразителни с цената, която трябва да платите, за да преследвате интересите си! Може би трябва да отложите неподходящите визити и да се успокоите?! Съвсем скоро ще се отвори възможност да я осъществите една истинска мечта, стига да сте последователни и методични. Обърнете значимо внимание на здравето си? В любовта се задават силни страсти и топли признания! Погрижете се и за близките, предимно за хармоничната степен! Съвет: Макар и с празнично настроение, опитайте се да харчете разумно!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Мъдростта ви е водеща, но малко ще осуети домашните?! Кондицията ви е градивна и надеждно-ескалативна. Денят е подходящ да профилактирате жилището си, а заедно с това да помислите и върху неблагонадеждните си контакти от миналото, недаващи ви нищо смислено и полезно, освен редовните, материални изисквания от вас?! Отдайте се на презареждащ релакс, с разходки до предпочетени места, културен туризъм и повече общуване с позитивни хора. Възможно е да откриете стабилен проект за реално сътрудничество с допълнителен доход! Любовта ви е копнежна и не може да се познаете! Съвет: Радвайте се на всеки постигнат миг, опитайки се да координирате личния Живот!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Необичайно толерантни, днес искате да намерите баланс във всичко, а в дома - задължително! Повечето от вас обмислят как да склонят любимия с човек за едно прекрасно пътуване?! Не ви се стои на едно място, в душите ви е светло и чисто, а романтиката дар и добро решение за вашия проблем. Може да се наложи да се разходите за оглед на друго жилище или просто, за да избягате от задълженията си. Важното е да направите някаква промяна в кардинално-лична посока?! Днес определено мислите обемно за себе си, а отношението към околните не е в очаквания параметър! Бъдете сговорни и кулинарно вдъхновено! Съвет: Пазете се от "доброжелателно" влияние - отстоявайте доказаните си позиции!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Още със старта на този ден, вие се чувствате уморени - на емоционално ниво?! Решени на природен релакс и полезно хоби, някои от вас ще изменят на принципите си - поради атмосферата, а и можете да го отложите с ден?! Особени вибрации съпътстват амбициите, и при мнозинството ще се появи избор – дали да запазите силите си за бъдеще или да се втурнат в борбата на мига за получаване на някои блага, които са им необходими?! Вашият стил в обществените и дори в личните отношения обръща внимание на елегантността, с базирана външност на привлекателност. пазарувате, домакинствате и всичко е толкова вкусно и приятно, приготвено с любов! Съвет: Преценете страничните оферти и не се товарете излишно с дела, ако се очакват само от вас!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Визуално изглеждате смели, разговорчиви и поставящи ултиматуми при комуникациите?! Вътрешно, обаче излъчвате излишна суета и малко недоумение?! Съумявате да съчетаете действията си с тези на близките околни и успявате да осъществите романтичните си намерения! Дневните ангажименти ви носят удовлетворение и придобивки. Решителните постъпки, доказващи увереност и знания, ще ви отворят отдавна очаквана врата в личната посока и някои от задачите намират поле за изява и реализация! Съберете сили и бъдете в кондиция, ако се налага да преговаряте с важна особа в професията си. Не съдете любовта! Съвет: Намерете време да бъдете себе си, дарявайки подкрепа и неотразими моменти на скъпите си Същества!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Изборната мотивация, съчетана с лична амбиция за празничен релакс е път към удовлетворението, с настроение днес! Кой може днес да ви влияе - разпръсквате доминиращи позиции и сигурност в намеренията си?! Въпреки, че много от зададените ви актуални ангажименти, няма да са във върхова форма за решаване и това налага да изберете приоритетните?! Не обръщайте внимание на претендиращи, без покритие околни хора! Някои здравословни неразположения се нуждаят от водене на целесъобразен начин на живот. Опитайте се да не форсирате събитията в любовта, в противен случай подлагате на риск и спорове връзката си с половинката, а това не ви е нужно! Съвет: Препоръчва се да игнорирате всички, дори и спонтанно зададени негативни мисли!

РИБИ 20.02 - 20.03

Заредени сте ескалативна лична мобилизация и голяма част от вас са истински фурии - умеещи в посоката си съдържатели на властен манталитет?! С изразително повишена жизненост навлизате в творчески инициации и това ви подтиква да вземете адаптивни решения! Налагайте свое темпо на активност и поставяйте цели, които могат да бъдат осъществени: не се опитвайте да преследвате мечти - те са в околния ви вихър и от вас зависи да ги пожелаете отново и то скоро?! Връзката ви с любимите хора е силна, но проявете разбиране към демонстрираната ответна чувствителност и не се "връзвайте" на доста емоционалните моменти. Ден за облагородени възгледи! Съвет: Вашият път е напред - навсякъде и във всичко!

Станете почитател на Класа