Дневен хороскоп - 28 февруари

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "Днес избирам да правя всичко така, както трябва!" Пролетното настроение ви помага в качеството на дневните ангажименти! Амбициозни сте и съпътствани от прилив на сили и позитивна. слънчева енергия! Днес ще действате координирано и интензивно и от това резултатите няма да закъснеят. Волята и правилната интуиция ви водят към благоприятни приятелски контакти, откъдето наднича оправдани очаквания и задействане на отлагани проекти, с доста добри реални възможности. Там помислете и за интереса си? Вечерта е сред топла домашна атмосфера и любими хора!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Следвам намеренията си, като се отнасям с толеранс и любов към близките!" Работата е успешна! Въпреки плануваните задачи, към всичко е препоръчително високо ниво на активност и бързина на реакции - това не ви е проблем?! Много от вас ще се ангажират със семейна атмосфера и леки битови проблеми, а за разрешаването им организирайте и останалите от фамилията? Сега е времето да докажете съпричастност и взаимопомощ, за да може в следващите дни да се зарадвате и вие на ответна подкрепа. Едно приятелство може да се превърне в много сериозна връзка - преценете нещата!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Афирмация: "Вселената ме окриля - вярвам в позитивната нагласа на собствените си убеждения!" Денят е повече от обещаващ, ако внимателно следвате интуицията си?! Сега е най-доброто време да укрепнете и погледнете към емоционалната посока на любовта си, да разширите деловите си връзки и да дадете воля на способностите си. От умението да излагате ясно и оригинално мислите и идеите си, зависи едно задаващо се бъдещо сътрудничество. Внимавайте с уговорките, не избързвайте! През вечерта, мнозинството от вас блестят с кулинарни изненади!

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "Обичам и с радост се справям със задачите си!" Днешните работни задачи ескалират към пълна реализация, с удовлетворение! Енергията ви е достатъчна, за да профилактирате дома си и да си дадете сметка за натрупани тривиални ангажименти. Ще мислите за обновление на жилището си с нови екзотични мотиви или козметичен ремонт, а романтиката ще расте! Силата е в умението да общуването с околните, така ще си насрочите срещи с интересни личности! Любовта ви носи влиятелно действие към обекта на чувствата ви, а и вие самите сте полетни към мечтите си!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Позитивните ми мисли са слънчева енергия - следвам ползотворните си идеи!" В службата сте доста претоварени, но успявате! Неотстъпно блестите и в домашните си ангажименти?! Днес имате достатъчно сили за разрешаване на наболели въпроси, битови и здравословни! Без колебание направете нужните изводи и се съсредоточете към предстояща инициатива на работното място. За някои, релаксивните мисли са насочени към евентуална, крупна покупка, но не бързайте с крайното решение. Пазете се и от странен любовен конфликт?! Вечерта е с баланс, приятна и позитивна!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "Стилно и с финес контролирам проблемните ситуации!" Следвайте решително дневните си идеи и безотказно приложете убедителните си позиции! Получавате интересна информация за пътуване, което ще е трудно да осъществите без подготовка?! Избягвайте да се конфронтирате със спорове и ненужни уговорки, защото амбициите да обърнете нещата във ваша полза, може да скандализира близките отношения. Домашното ви огнище се нуждае от вашата хармонична подкрепа, от повече топла нежност и интригуващи общи посоки! Към някои се задава вълнуващо вечерно предложение, обмислете го в посока любов!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "Мисля и действам с целенасочена любов - имам и мотивации за прошка!" Пазете добро поведение и бъдете активни в работата, за да не ви обявят за прекалили с доверието?! Денят е подходящ за прояви и демонстрации на обич и загриженост, тъй като ви упрекват в дистанция и липсваща активна подкрепа. Не давайте поводи за погрешно мнение! Отделете време и да се погрижите за личното си здраве, позитивна насоченост и самочувствие! Препоръчителна е отморителна разходка, която да ви презареди с оптимизъм и да превърне в находчивост премислянето на ситуациите. Подарете си приятна атмосфера!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Вярвам в собствената си градивна енергия и действам в желаната от мен посока!" Добър старт на деня! Все пак се въздържайте от крайно активни действия и обмислете внимателно всяка своя стъпка?! Налагат се и известни компромиси в делата. Време е за пълноценни контакти и ползотворно определяне на приоритетите за следващите дни?! Търпението и действащата ви духовна хармония към близката среда, ще бъдат отчетени снизходително и доста опрощаващо поведение за техни прегрешения. Обаятелни, мирни и чаровни, вие допринасяте за нужния баланс в дома! Това ви забавлява и презарежда!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Афирмация: "Намирам лъчезарно озарение във всяка моя инициация!" Изпълнени с обич и мотивирани действия, радват ви добри новини, предимно от финансови постъпления! С лекота се справяте с много от актуалните си решения, някои касаещи социалния ви статус, промяна или преустройства! Фактически сте в невероятен творчески подем и печелите овации от заобикалящата ви сфера. Денят е много важен за личния ви живот, като преоценка на отношенията с любимия човек?! За необвързаните, също има повод за добронамерена помощ! Очакват ви приятна изненада за договорен ангажимент, там мислете повече?!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Афирмация: "Преодолявам умората с романтично настроение и любов!" Много от вас са емоционално претоварени - игнорирайте съмненията и мислете слънчево! Превърнете деня си в полезна работа и обнадеждена любовна приказка?! Проблемите със здравето и негативното светоусещане е много противоречиво на истинската ви емоционална природа. Не се зареждайте с ревност и безсмислени предпоставки за евентуални спорове! Бъдете креативни и се възползувайте от ситуация за бъдещи професионални размисли. Опитайте се да прощавате и да сте над житейските условности! Вечерта предлага пълноценен ангажимент!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "В много отношения прилагам равносметка, като избирам събеседване с подходящи хора!" Превърнете принципите си в път към успеха! Смели бъдете и насочете този ден за разрешаване на важни въпроси?! Не се срамувайте да позвъните на приятели за актуални съвети! Страховете са на емоционално ниво и са преодолими, ако без колебание акцентирате върху откровеното споделяне на ситуациите. Ще дочуете за скорошен финансов стабилитет и договорени професионални опции! Пазете нервите си! Енергично, но нежно и деликатно действайте към личната сфера! Любовта ви носи мир и хармония!

РИБИ 20.02 – 20.03

Афирмация: "Има факти, които ме убеждават в интуитивното си, доверително ръководство!" Водени от деликатни подходи, вие сте истински лидери! Познавате добре силните си страни и нищо не може да ви отклони от решението за крайни цели? Действайте със самочувствие към контактите си и така ставате обаятелни и магнетични за влиятелните личности. Независимо от прекомерните ангажименти, за определени от вас те са без значение, ако сте решили да регулирате очакван бизнес-план! Не прибързвайте, мислете обхватно и се подкрепете с нужната проверка! Стойностна, релаксивна среща и значима вечер!

Станете почитател на Класа