Дневен хороскоп - 27 февруари

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "Вярвам на себе си и в приложението на добрите ми намерения!" Следвате плановете си за работа, не се обезсърчавайте с дребнавости! Нещо ви притеснява, но изяснете нещата, преди да се впуснете към действия? Някои ще съумеят да постигнат напредък в предпочетените направления и контрола на ангажиментите им е ползотворен! Борете се и отстоявайте своите позиции, дори това да не се понрави някому?! Всички колебания ще са насочени към възможно предложение, където трябва да оформите в писмен вид уговорките, със скорошни заверки и подписи, но това е повече от задължително. Внимавайте с отговорите пред партньора и не изисквайте ненужни обяснения! Има неща, към които е нужно деликатно да подходите и да изчакате развитие, за да сте сигурни в успеха им!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз: "Насърчително приемам ползотворните за мен алтернативи!" Не се страхувайте от трудностите и сблъсъците - проблемите са решими и то с лекота! Изключете всяка възможност от рискови ходове, въпреки че ви се иска да положите началото на отдавна замислена идея! Внимателният ви подбор на дневни контакти, ще ви предпази от спекулации и неудобни финансови обсъждания?! Само не пренебрегвайте важен съвет от по-възрастен роднина потърсил ви най-евентуално за здравословна помощ, но ще стане дума и за ваш казус - изслушайте мнението му. Нищо не става случайно и затова приемете страничната загриженост с разбиране! Ще се подразните от многото си планове, тъй като за реализацията им е нужен потенциал, а не един ден активност. Вечерта ви дарява с романтични мигове и нежност!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз: "Справям се с предизвикателствата и се радвам на възможностите!" На служебно ниво сте необичайно откровени и това създава доста въпроси от заобикалящите?! Трудностите са преодолими. Неетичността на ваш делови партньор ще ви накара да се почувствате предадени, но в крайна степен "всяко зло за добро"! Предрешени да не прикривате истинските си чувства, голяма част от вас ще обърнат внимание на постоянната си връзка с цел освежаване. Правете разумен избор, когато трябва да дадете отговор: съобразете се с намеренията си?! Някои могат да се притеснят за хроничните си болежки, но от вас зависи да вземете атуални мерки и всичко да се овладее навреме! Не бива лесно да обещавате спонтанни хрумвания, колкото и да сте заредени с изворна доброта!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "Цялата ми Същност е изпълнена с добри намерения, мисля позитивно и избирам градивни действия!" Повечето ще ги потърсят за работна оферта, затова докажете стабилност, присъствие на силен дух и водете целенасочени преговори! Не се дистанцирайте от цялостната равносметка по отношение на желанията, защото те ще са осъществими, въпреки предизвикателствата. Налага се да размислите върху опция за сътрудничество - там предупрежденията са, че ще искат да се възползуват от вашите умения- бъдете сериозни и принципни! За една част от вас е възможно да преоткрият неосъзнат досега потенциал в любовта - там не се задълбочавайте в доверия и непоискани от другата страна откровения! Решите ли се на промяна, действайте съзнателно и мъдро! Не губите нищо, преди да сте получили!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз: "Балансирам контактите си и се ръководя от контролирани действия!" С повишено внимание се отнесете към емоционалния статус, което е доста изморителен факт, но е наложително! Не позволявайте на взаимоотношенията да бъдат повлияни от претенциозните ви планове, намалете помощното съдействие в работата и моментните изисквания към околните. Ще помислите за нова придобивка и се радвате на възможността да я имате! Днес прекарайте повече време в градивни житейски направления, полезна съсредоточеност над мислите и не отлагайте накрая една ободряваща разходка. Ще се заредите с нужната енергия, а вечерта ще ви зарадва любим човек! Оставете го да ви предостави доводите си, а после размислете за вашето удобство?!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз: "Вселената ме окриля с любов - мисля и действам разумно!" Преуморени сте емоционално, но от друга страна е приятно! Денят предлага отлични позиции сред работата и околните, съчетано с ведра домашна, топла атмосфера! Коментарите за материалното отношение ги избегнете, освен ако не приложите много предпазлив, артистичен подход! За някои: на важна среща ще порасте броя на приятелите, а те ви впечатляват с нови общи проекти и настоятелни предложения за промяна на социалния статус?! Повечето ще се известят за финансови постъпления, макар и не дотам в очаквания размер. Не бъдете припряни, контролирайте нетърпимостта си и любопитството, защото в крайна сметка надеждите към вас са основани на щателна преценка от конкретни чужди интереси и влиятелни особи. Дарете обич!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз: "Поднасям грижи и внимание на близките - контролирам съобразително намеренията си!" Днес е препоръчително да балансирате откритите си обсъждания?! Не прибързвайте да доверявате заплануваните си задачи, че може да възникне предварително разногласие, даване на непоискани съвети или озлобление и завист от страна на околните?! Не сте в идеалното си самочувствие и това налага създаване на ситуации с позитивно презареждане! Поведението ви ще се коментира и ще се нарече "силно дразнещо", но ако искате да успеете в намеренията, следвайте се последователно - имате късмет и духовна защита. Конкретизирайте и ангажиментите си към домашните, за да не се окажат много очакванията от вас?! Пред прага има странна любов, с която е най-добре да се изясните - там не са оправдани надеждите ви!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз: "Избирам акцента на личното си участие в делата, като се доверявам се на собствените си възможности!" В работата си разчитайте единствено на невероятната си находчивост и съобразителност в действията. Овладейте желанията си и споделяйте само тези, които имат реална основа за деня! Повечето от нещата търпят промяна, независимо от всеотдайността ви?! Служебно ще се намеси началството с нововъведения и това ще ви подложи на изпитания и доказване на способности. На лично ниво, ще се почувствувате озадачени от претенциите на близките, които едва ли не са склонни да омаловажат добрите ви намерения - не обещавайте повече от реално изпълнимото?! Всичко ще се филтрира позитивно, но бъдете изискано деликатни и не премълчавайте доводи и факти!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз: "Съобразително избирам приоритетите си, имам добри намерения към околните и дарявам толеранс!" Заредете се с издържливост и спокойствие в работата, като няма и да усетите колко бързо ще се справите със задачите! Днес ви е, като "по вода". Някой ще поиска от вас да засвидетелствате заслуги и това да е повода за дадено поощрение?! За едни ще бъде обаждане от висшестоящите над тях, а за други комуникация с любимите им хора! Не бива да изпадате в противоречиви чувства или да обърквате плановете си - просто деня ви е с целенасочена енергия за утвърждаване на стойностните параметри, но е нужна дисциплина към мотивациите. Тя ще ви помогне да разберете от "кого - какво" да очаквате?! Релаксирайте в разходки, предпочетено хоби и градивни размисли за близкото бъдеще, усмихвайте се!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Девиз: "Имам причини да повярвам в позитивната подкрепа от Вселената!" На служебно ниво - проявете съсредоточеност, стил и изисканост! Мобилизирайте идеите си и проверете отблизо верните си приятели, ако трябва и да демонстрирайте някои от позабравените си умения?! Наистина ангажиментите ви придобиват обемист характер и ще усетите преумора, която затруднява личните планове: препоръчително е да обърнете внимание на здравето си и да се консултирате със специалист - не подценявайте една обикновена истинка! Към вас ще бъдат отправени не съвсем удобни въпроси, но проявете магнетичния си характер и ще видите, че притежавате изобилен чар. Възможно е е да ви предложат допълнителен труд, който предполага предстоящ финансов договор?! В любовта ви изненадва посоката - там не бързайте!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз: "Вярвам в дневната си инициативност и ще се чувствам удовлетворено, защото ще извърша всичко с добрина илюбов!" Заредени със слънчеви емоции, макар и настроението да е зимно, днес се отдайте на полезни задачи, които чрез съдбовни знаци ви подканят за реализиране! Не се препоръчва да заемате защитно покровителство към хора, недоказали лоялността си към вас - те са изпит и урок занапред?! Сегашните ви ангажименти са предимно за подобряване на личния живот и затова трябва да внимавате с протекциите си - има вероятност да "поставите под крилото си" дори ваши врагове, а това е вече в повече. Обаждане от близък човек или роднина ще е показателен факт, че в последно време сте позагърбили общите ви единни планове?! Вечерта зависи от вас: докажете лидерските си позиции, можете!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз: "Намирам най-подходящите обстоятелства, с които избирателно се справям прекрасно със ситуациите!" През този ден, едва ли някои може да манипулира интуицията ви, която направлява посоката на действията, озарява намеренията и подкрепя делата?! Колко би ви забавлявал факта по отношение на хора, имащи се за "близки" до вас и точно същите ще се опитат да покажат обратното на себе си - непредполагаемо подмолно отношение?! Може да се окажете "трамплин" на смешен компромат, без да предполага отсрещната страна, че сте се известили предварително, а това означава, че силата и шансът са на ваше разположение. Денят ви е със слънчева еманация за ескалативни лични планове, част от които предстоят да се одобрят в службата и подкрепят от любими хора! Щастлива комуникация с предложение!

Станете почитател на Класа