Дневен хороскоп - 26 февруари

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "Излъчвам позитивни намерения, мисля и действам градивно!" Днес може упорито да експериментирате със задачите си. За много от тях има необходимост от промяна или най-малко пренасочване?! Може да изпробвате силите си за доминиращи функции, но и да внимавате с поведението си да не нарушите моментните надеждни ситуации, предимно в служебен план! В конкуренцията на работната скамейка - докажете своя професионализъм и без притеснение защитавайте докрай финансовите си интереси. Взаимоотношенията с любовта са рисковани, ако се опитате да ги насочите към обвинения или най-малко съмнения, може без да сте желали да се дистанцирате от красотата на чувствата! Бъдете премерени в думите си - така би трябвало!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Вселената е извор на благоденствие и ме подкрепя, за което благодаря от сърце!" Предоставя ви се нескрита възможност за желани постижения - остава вие да организирате правилните си подходи и да вярвате в начинанията?! Много градивен ден за образование, комуникации, правни и защитни интереси! Възможност за успех при сделки с недвижимост. Полагате начало на нови дейности, осъществяване на творчески проекти, а също така за достигане на известна ескалация в обществото. Важна особа ще повлияе в работата ви, в насочващи връзки и сътрудничество. Доказаното ви търпение е разновидност на енергиен потенциал към намеренията: да промените всичко, което е свързано с любов, визия и значимостта на приоритетите! Бъдете стилни, съобразителни и искрени - налага се!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Афирмация: "Доверявам се на интуицията си, която правилно ми посочва търсената, вярна посока!" През този ден ще се наложи да преобразувате голяма част от позициите си, с цел насочена промяна в делата! Ще ви се стори, че върху вас се е изсипала цялата отговорност на ангажиментите, но това е само временно напрежение и донякъде научаване на поуки. Организирайте добре задачите си и не щадете колективната помощ! Колкото и неотразими да са професионалните постижения, днес просто помислете и за себе си?! Не бива да си губете времето в излишни лични контакти, по-скоро вижте реалността на обстоятелствата и приложете там усърдие за нормализиране. Внимавайте: някой от околните ви, ще се опита да "моделира" по свое удобство, даденото ви преди време обещание, но не успява!

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "Аз съм това, което съм и знам какво искам и как да го постигна!" Динамичността на този ден е определена от доста належащи проблеми, които не бива да отлагате?! За финансовите неуредици настоявайте за толерантност към вас и покажете характер. Съществува вероятност за неочаквана и много изгодна към настоящето комуникация, благодарение на нея е възможна добра посока за промяна на статуса в живота ви. Нужно ви е да преосмислите ценностите си, предвид отношението към околните и по-специално към любимия човек! Трябва да извикате на помощ интуитивните си заложби, заедно с умението си точно да определяте тактиката на другите и тяхното слабо място?! Контролирайте дневните емоции, дори да са извън обсега на търпението, бъдете добри и с изискано търпение! Обичайте!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Старая се към отличителност и разчитам на собствените си възможности!" Дневните планове не биха имали противоречив аспект, ако се доверите изцяло на себе си, като така игнорирате подвеждащите обстоятелства и даващите ви погрешна посока обещания?! Помислете добре за евентуална промяна на работните условия - вероятно имате актуална нужда от допълнителен ангажимент, с който да стабилизирате финансите, разбирате и за поощрение! Не отлагайте разговорите с началството, които днес едва ли са с очакваната висота! За някои от вас, една среща с миналото ще се окаже изключително подходяща и благотворна. Вдъхновява ви стара любов, но там преосмислете параметрите. Раздавайте усмивки и добрина, постарайте се да опровергайте някои слухове - ще можете да се справите!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "Чувствам покровителството от Вселената и осъзнавам, че да обичам е животворен дар!" Много от вас ще са крайно мотивирани за начало на нови конспектирани финансови планове! Поставяйте си цели, които могат да бъдат осъществени с добър подход към приоритетите. Не се опитвайте отчаяно да преследвате мечти, с които не бихте постигнали желания ефект! Финансите са недостатъчни за придобивката, която желаете - изчакайте подходящи възможности. В любовта, очакванията спрямо половинката ви могат да предизвикат недоволството?! Опитайте се да проявите разбиране към демонстрираната чувствителност и навреме да контролирате спорните моменти и ситуации! Днес проверявайте всичката информация до вас и то прецизно! Ще осъзнаете, че не можете без новата си любовна тръпка?!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "Контролирам емоциите си и правя всичко, за да получа онова, което искам!" Денят ви е изпълнен със защитната енергия от планетите, откъм всякакви проявления и иновативни идеи! В настоящем може да започнете доста от изоставените си задачи, да срещнете подходящи хора, подбирайки правилните ситуации и да доведете плановете до стартово състояние на изпълнимост! Няма да имате много време за себе си, ще сте заети да доставяте на грижи и радост на заобикалящите, с повече вложени грижи и обич. В резултат на някои ползотворни от страна на интереса ви и приятни изживявания, ще имате силна амбиция да вършите добро, без да очаквате реванш на момента?! Любовта също няма да ви подмине, очаквайте изненада от скъп човек, дори и да не е материална! Балансирайте поведението си!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Насърчавам се градивно и прилагам лични убеждения, с много стилна мотивация към целите си!" Бъдете старателни и последователни в делови план, като акцентирате и над дребните детайли! Употребете дипломатичност, такт и маниери в общуванията си и изслушвайте внимателно отсрещната страна. Днес можете да осъществите някои от финансовите си мечти, и затова следете всички оферти, достигнали до вас чрез колеги и приятели?! Подемът на енергия и увеличилата се емоционална сила ще даде възможност да доведете важните дела до края. Приоритет за успех ще имат хората с лидерски позиции, консултативна и търговска дейност! Развиват се възможностите на технологиите и това налага съобразяване с реалността! Любовно признание ви зарежда и почти променя насоката - не бързайте?!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Афирмация: "Организирам силните си амбиции и действам според мотивираните си убеждения!" През този ден ще стабилизирате отношения, които доскоро сте мислили за загубени или непотребни?! Изяснете първопричините и ще установите, че там има намеса много "верен" покрай вас човек! Чувствата ще бъдат, както преди пламенни, а обятията-силни. Очаквайте и приятна изненада от миналото! Делово ще успеете в ситуация, за която не сте предполагали! Радост от финансово поощрение, което трябва внимателно да разпределите по предназначение. Дерзайте, преодолявайте нови предели и условности. В този ден някои хора ще оценят по достойнство вашите усилия. За приятните мигове не разчитайте на случайността, а трябва да настроите нагласата си сами да инициирате предпочитанията и да ги следвате!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Афирмация: "Вярвам в себе си, а всичко, което е необходимо да знам - днес ползотворно ми се разкрива!" Внимавайте с дневните си мисли и действия, не отлагайте актуалните задачи?! В работата специално и дори отношението към любимия човек може да имат непредсказуеми последици! В състояние на объркване можете да из­вършите противоречиви, суетни и неоправдани постъпки. Нека не ви трево­жат малките проблеми, помислете с кого сте постъпили нелоялно и сте сбъркали! Ако сте склонни да търсите оправдания във всички сфери на живота, вие просто разпилявате силите си, в частност и средствата, без да получавате очакваното удовлетворение. Възможна е поддръжка от покровители или заслужен подарък, оценете жеста и благодарете! Пред околните, защитете и пазете стабилността си в любовта!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "Всичко е любов, а към приоритетите си прилагам убеждения и стилна изява!" За преобладаващата част от зодията, днес ще им е доста нервно и напрегнато, а това произтича от предоставени обещания, с които съвсем избирателно са се нагърбили! По този начин на прекалена всеотдайност, не си помагате, а си губите съзидателното време с неблагодарни хора и безполезни за вас действия. Просто се опитайте да бъдете концентрирани и да гледате на нещата от обемен спектър, като не бива и да скромничите, когато искат на вас да дарят помощ! Някои представители ще се занимаят с административни проблеми, но оглеждайте условията и задължително се консултирайте със специалисти! Не бягайте от любовта, подкрепете я с толерантност - на този етап тя е уязвима, несигурна и странна?!

РИБИ 20.02 - 20.03

Афирмация: "Смело и решително следвам вътрешната си адаптивна приспособеност към ситуациите!" Внимавайте с условията на някои отложени задачи?! Наложителни са гъвкави реакции и повече артистичност. Опитвате на принципно ниво да балансирате служебните ситуации! Чувате препоръки и наставления, които ще се окажат безпочвени и безрезултатни, нещо като непоискано мнение! Препоръчително е да запазите верността си към собствените представи за света, колкото и някои да се опитват да ви ги променят! Добрите думи и успеха ви са гарантирани, ако вашите постъпки се базират на реалната оценка върху извършващото се. Спомнете си за някои любовни обещания пред себе си и не допускайте илюзии! Прегледайте финансовите си задължения и проявете актуален анализ, с равносметка!

Станете почитател на Класа