Вижте хобитата на родните звезди

Певецът Любо Киров от близо 20 години събира всичко, свързано с научно-фантастичната сага "Междузвездни войни". С магнитчетата, фигурките и плакатите, на които са героите на Джордж Лукас, изпълнителят уплътнява свободното си време. Бившият вокалист на "Те" не е единственият популярен българин с необичайно хоби, пише в. "Монитор".Владо Карамазов не търпи обиди към моторите си

Владимир Карамазов може да прости обидни думи по адрес на себе си, но ако някой каже, че пистовите му мотори не струват, рискува да бъде намразен до живот. Актьорът се пристрастил към двуколесните играчки след турне с постановката "Казанова" във Франция. Там с дни наред се любувал на една "Хонда". Като се върнал в България, взел първия "железен кон" - "Кавасаки". След време си купил и "Дукати". Владо надзирава играчките си в гаража, припалва ги от време на време, следи дали не се нуждаят от ремонт. С колегите си Юлиян Вергов и Захари Бахаров, с които са и партньори във фирмата "Трите мечки", споделят общата страст към моторите. Миналата година артистичната компания отскочила до Валенсия за шампионата Moto GP.

Орлин Павлов дялка фигурки от дърво

Победителят в шоуто Dancing Stars през 2008 г. Орлин Павлов уплътнява свободното си време, като дялка фигурки от дърво. Това занимание той практикува още от ученическите си години. През 90-те години Орлин бил на училищна екскурзия в Рила. През нощта паднал метеоритен дъжд. Той се любувал на явлението и край стъкмения огън започнал да вае разни неща от дърво. Според Орлин фигурките му се получават най-добре, когато ги прави с ножчето от слонова кост, наследено от дядо му, който бил герой от Втората световна война.

Телефонът на Любо Киров пиука като робота R2D2

Боксерки с логото Star Wars са най-новото попълнение в колекцията на Любо Киров. Поп певецът така е "дресирал" своите познати, че който където ходи в чужбина, му носи сувенири, свързани с "Междузвездни войни". "От разни кътчета по света ми мъкнат картини от филма и кецове, а телефонът ми звъни като робота R2D2", разказа преди време Киров. Изпълнителят на "Имам само теб" къта като зеницата на окото си еднодоларови монети, които обаче са с лицата на героите от "Междузвездни войни".

Силвия Лулчева се кротва с гоблени

Златният глас на българския дублаж Силвия Лулчева укротява излишъка си от енергия само когато шие гоблени. Когато не е в Младежкия театър, където е на щат, или не е в кожата на властната Славка от сериала "Столичани в повече", Силвия се занимава с бодовете и видове конци. Когато се умори да шие, тя посяга към речниците и разговорниците. Лулчева има талант в усвояването на чужди езици и обича да си общува с хора от различни страни.

Къци Вапцаров гони лоши енергии с карти Таро

Водещият на някогашното супершоу "Невада" Къци Вапцаров се допитва за важните решения в живота си до картите Таро. При него това не е просто хоби, а начин да победи негативни енергии. Интересите на Къци към паранормалното не са от вчера, но към таро той питае особено уважение. За г-н "Риск печели, риск губи" това е начин да разгадае какви уроци му е приготвила съдбата. Къци обаче е категоричен, че картите не са занимание за всеки. Таро много добре разбирали кой ги уважава и кой иска само да се хвали пред познати, че уж може да врачува.

Станете почитател на Класа