Изнасилвач и убиец на учителка се възбуждал от горене на котки

Тийнейджърът, който изнасили и уби своя гимназиална учителка по математика, е измъчвал котки преди убийството, смятат следователи. Полицаите в родния щат на 15-годишния Филип Чизъм Тенеси проучват информация, според която тийнейджърът, прерязал гърлото на преподавателката Колийн Ритцър, се е радвал и възбуждал, когато е изгарял домашни котки. Разкритието е първото предположение за това, че срамежливият и добре възпитан ученик може да е имал сериозна склонност към насилие преди да извърши убиойството през октомврми миналата година в Денвърс в щата Масачузетс. Представител на органите на реда каза за „Мейл он Лайн": „Това е част от разследването, което се опитва да установи как се е случило всичко".

Според полицията, Чизъм е нападнал Рицър с макетно ножче в тоалетната на гимназията в Денвърс, след това е изнасилил трупа й два пъти, единият от които с клон на дърво. След това той е захвърлил трупа в контейнер за боклук в гориста местност зад училището. Когато тялото било открито, в него още седял навряния клон, а до него бележка, която гласяла: „Мразя ви всичките".

Веднага след потресаващия акт на неописуема жестокост Чизъм отишъл в заведение за бързо хранене, където изял сандвич. После той отишъл и на кино, където гледал филм на Уди Алън.

Съученици и учители са разтърсени до дъно от убийството. Редица от тях не могат да повярват, че кроткият Чизъм е способен на подобно нещо. Чизъм се е признал за виновен за убийството, но и до момента не е казал, защо го е направил.

Станете почитател на Класа