Дневен хороскоп - 25 февруари

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "Мисля върху собствената си позиция, контролирам действията и пазя самочувствието си!" Внимавайте с контактите, като подбирате излиянията си?! Повечето от нещата ще ги решите в компанията на колеги и заинтересувани от програмата ви съдружници! Вероятно ще се уморите доста, затова релаксирате с положителни емоции, като прекарате време в компанията на любимите ви хора. Използвайте момента, за да осъществите кратки пътувания или разходки сред природата, ако можете и наблюдавайте вода. Разнообразието, определено ще има положителен ефект върху вас! Избягвайте да обещавате поощрения, няма да ги изпълните навреме, поне засега! При някои от представителите, вечерните обаждания ще бъдат проверка за владеене на социалните ви изисквания - не импровизирайте?!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Съсредоточавам се само в изпълними цели и следвам убежденията си в личните намерения!" Някои от вас в работата си, ще бъдат истински факири, но не
бъдете подозрителни и разсеяни! Денят ще ви предизвика към непредполагаеми ситуации и ще се наложи да доказвате възможностите си пред околните?! Може да изпробвате силите си в новостите чрез допълнителни проучвания в бизнеса и ще се уверите, че научавате много! Само не забравяйте - състезанието и конкуренцията са за силните духом и ето защо, безотказно покажете убеденост и смелост. Имате неоспорим професионализъм и защитавайте докрай финансовите си интереси! Домашното огнище се нуждае от подкрепа и обич, които скрепват близостта ви. Организирайте си прекрасна вечер със задушевна атмосфера!

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Афирмация: "Стремя се към оригиналност и се доверявам изцяло на интуицията!" Въздържайте се от спонтанни емоции и от квалифициране на ситуациите! Точно днес не бъдете срамежливи и мнителни, или пък необнадеждени: това само ще ви навреди?! Освободете съзнанието от мислите за парите - известие за тях само ще ви намери. Съществуват регистрация на опити да ви подчинят на волята си и да ви диктуват условия, които едно, че са непонятни и друго, леко казано нахални! Веро­ятно отлагате взимането на решения, затова избягвайте отговорните ангажименти и намерете поводи за реални аргументи. Обърнете акцентно значение на опорно-двигателният си апарат, помислете за масаж и го осъществете! Някои ще се поглезят се с покупка и ще отделят време за развлечения и разходки, презаредете се!

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "Приемам съзидателната си равносметка в стремеж и вяра към личната си потребност да се познавам!" Контролирайте се в общуването - не всеки е толерантен към таланта ви и са възможни нотки на доловима завист! През този ден, вие сами не се разбирате и сте сложна система от емоционални противоречия?! Не бива да се отнася­те лекомислено към възникналите подозрения, относно порядъчността на избраника. Възможна е чувствена потиснатост и разсеяност. Някои ще бъдат уязвими буквално във всички сфери на живота си и са в посока да изгубят позиции в любовта, но това е временно и много набързо ще се адаптирате към ситуациите?! Проявете стабилност, като избягвате безсмислените аргументи и прекомерното натоварване с различни, непосилни ангажименти - дори да се налага!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Имам добри идеи за приложение и целесъобразно ревизирам плановете си!" Не печелите, ако сте упорити - бъдете повече от принципни и съобразителни към посоката си! За проявеното досега упорство и усърдие, е твърде възможно да бъдете съдбовно възнаградени с нещо мечтано и на лично ниво необходимо?! Дневните ситуации изискват акцентно наблюдение и преди всичко съобразяване с реалната действителност?! Няма да важат отлагането на задачите, по-скоро овладейте зависимостта си от някои псевдо-колеги и пренасочете активността си! Не се оставайте да ви въвличат в съмнителни дела. Някой се опитва да ви подведе и да изпита професионализма ви и после да злепостави уменията?! Късметът ви е в дребните и закономерни случайности, съчетан с неотстъпен разум и контрол!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "Мисля философски, намирам значими отговори и проявявам грижа към приоритетите си!" Пазете интересните си идеи за по-добри времена, а ситуациите налагат да внесете малко корекции! След служебните дела, за повечето от вас на първа линия ще бъде дома, където е нужно да проявите много изискана отговорност по отношение на лични и общи задължения?! Ще се борите вътрешно с някои свои принципи, но бъдете критични и към себе си. Не се наказвайте с мнителност, защото така само ще блокирате потока на градивни идеи и настроения. В работата си ще договаряте нови финансови условия, а там акцентирайте върху интереса си! Необвързаните да внимават с изискванията в любовта - проявете мъдрост! Нещо много сериозно се задава, като нова връзка например, но сега не е момента, за да си признаете!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "Старателно приемам вселенската подкрепа и се стремя изискано да организирам задачите си!" Преглеждайте дословно всичко и се допитвайте до експерт! Предстоят ви оферти с варианти на обещаващи финансови постъпления?! Мислете много, не се увличайте по проекти, които не биха имали положителен материален ефект за вас. Препоръчително е да отложите някои, претендиращи за важни срещи, хора от делови характер. В любовта се събудете от несигурните чувства и си дайте ултиматум за стабилизиране на отношенията, като положите повече усилия за съхраняване на хармонията и разбирателството с половинката си! В очите на околните моете да изглеждате много щастливи, а всъщност това да е напълно различно?! Някои са на път да изпуснат много важна връзка, като кармична обусловеност?!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Днес избирам с любов да си даря потребни за мен, незабравими мигове!" Определени от вас се чувстват лидери в личната си посока! Ще имате възможност да поемете доста планувани ангажименти, а и страничните задължения на близки?! Гледайте и да сте по-близо до тях, за да помогнете с каквото ви е възможно. Вдъхновени от изразна доброта, а сега избора ви на действие е повече от поучителен и похвален! Успехът ви зависи от вашата убедителност, стремеж и бързо отреагиране. Оставете временно домашните си проблеми. На срещите се изразявайте с ясна конкретика, точна и целесъобразна! Ще заслужите доверието на важни персони, на които ще им хареса принципността на подхода и стила на поведението ви - това е добър шанс към бъдещето! Вечерта е уютна и с красиви емоции!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Афирмация: "Прецизирам контактите си и избирам да трансформирам всички мои съмнения в градивни аналогии!" Всичко ще си бъде на мястото, ако следвате принципите си и не се съобразявате с доминиращи ви съвети! Днес внимавайте с някои стари задължения и не навлизайте в необмислени спорове, които с нищо няма да променят хода на събитията?! Възможно е да се зарадвате на дългоочаквани финансови постъпления и с тях да успеете в баланса на бюджета ви. Трудностите и проблемите са преодолими, ако се посъветвате с близките си за правилните действия на плановете ви - обичани сте и подкрепени, а това ви презарежда с любов. Не изпадайте в положение, навяващо несигурност и съмнения в спонтанното общуване! Нека мотото ви е, че можете и ще опитате отново! Прекрасна вечер, с нови смели идеи!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Афирмация: "Насочвам се изцяло към градивната степен на личните си възможности - приемам себе си, като извор на позитивна енергия!" Мобилизирайте намеренията си и придобийте сериозни убеждения в плановете си - дарете си усмивки и раздайте обич?! В настоящем, повечето от вас ще се уверят, че е нужно търпение и насърчителна мотивация към амбициите! Знаете, успеха в начинанията зависи от вашата предприемчивост, решителност и издръжливост. Внимавайте да не пропуснете нещо важно и не бързайте в решенията си?! Една част от вас ще се изненадат от възобновено старо приятелство, възвърнато се с различни от предишните надежди - там и помощ очаквайте?! На хоризонта се очертава странна любов, от която бягате, ала тя е насреща! Помислете за вечерен релакс и спокойствие?!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "Днес излъчвам полетни мисли за успех, които ми създават предпоставки към неотстъпно преследване на амбициите ми!" С лекота контролирате важните стъпки и профилактирам контактите си! Стремителността ви да докажете правилните си инициации, днес ще бъде повече от показателна и разбира се, не особено "удобна" за някои околни?! Видимо ви очаква доста разнообразен ден или поне вие ще си го организирате, така че да отхвърлите колкото се може повече неща. Не се престаравайте прекалено, работата никога няма да свърши, но това за вас не е водещо убеждение?! Приоритет имат утвърдените контакти, които твърде деликатно ще изпитате, след като им възложите действия! Малко е да се каже, но за някои хитростта е многозначима, съчетана с интерес! Преуморени сте, дарете си повече грижи!

РИБИ 20.02 - 20.03

Афирмация: "Доверявам се на интуитивния си глас и всичко, случващо се днес под формата на факти са подсказващи пътя ми уроци!" Отстранете дуалистичните факти, които само ви объркват - подберете правилните общувания, а те са с хора взаимно значими и за двете страни на контакта?! Колко нереални ще ви се струват дневните възможности, а определени от тях са дори с лидерски позиции?! Така или иначе, заслужавате всяко ескалативно поощрение! Съдбовните знаци ще ви предоставят уверени стъпки към всичко онова, което досега не сте се решавали да заявите в "прав текст" пред околните! Вашите действия ще бъдат съобразени с цялостното ви обществено израстване, като са препоръчителни поканите за свежо разтоварване. Срещите ви с любими хора не търпят познати компромиси, но и не са с дневна амбиция!

Станете почитател на Класа